banner388

Samsun'da otomobilde esrar ele geçirildi

Samsun'da Yunus polisi şüpheli araç üzerinde yaptıkları aramada esrar ele geçirirken 4 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da otomobilde esrar ele geçirildi

Samsun'da Yunus polisi şüpheli araç üzerinde yaptıkları aramada esrar ele geçirirken 4 kişi gözaltına alındı.

28 Kasım 2019 Perşembe 12:11
Samsun'da otomobilde esrar ele geçirildi

Samsun'un Canik ilçesinde şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan çalışmalar sırasında esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli Yunus ekipleri, Canik ilçesinde şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde uygulama yaparken bir otomobilde 471,55 gr esrar maddesi ele geçirdi. Araçta bulunan 3 kişi gözaltına alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturmayı genişleterek yaptıkları çalışmalarda olayla ilgili bir kişiyi daha gözaltına aldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan M.K., E.K., G.Ö. ve H.K., "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Savcıya ifade veren H.K. serbest bırakılırken nöbetçi mahkemeye sevk edilen M.K. ve E.K. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, G.Ö.ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 28.11.2019 16:24
Anahtar Kelimeler:
SamsunGözaltıSamsun Esrar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-11-28 13:32:44

bunlara ibret olsun diye 36 yıl verilmeli gençler zehirlenmesin bir daha

Avatar
Murat 2019-11-28 14:07:02

Sayin emniyet mudurunden Allah razı olsun İlyasKöy kışla mahallesinde de aynı aramaların deneTimlerin de devam etmesini bekliyoruz

Avatar
köpekbalığı 2019-11-28 16:00:14

narko çok güzel hareketler bunlar güzel çalışıyorsunuz aferim size