banner388

Samsun'da otobüs şoförünü darp ettiler

Samsun'un İlkadım ilçesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsünde meydana gelen olayda 18 yaşında bir genç, 50 yaşındaki otobüs şoförünü darp etti.

Samsun'da otobüs şoförünü darp ettiler

Samsun'un İlkadım ilçesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsünde meydana gelen olayda 18 yaşında bir genç, 50 yaşındaki otobüs şoförünü darp etti.

31 Ekim 2017 Salı 17:46
Samsun'da otobüs şoförünü darp ettiler

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı'nda Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsünde saat 12.30 sıralarında meydana gelen olayda 18 yaşında bir genç, 50 yaşındaki otobüs şoförünü durak harici yolcu almadığı gerekçesiyle darp etti.


İddiaya göre, Belediyeevleri Durağı'ndan kalkarak OMÜ'ye giden 50 yaşındaki Yusuf Savaş yönetimindeki 55 ACZ 23 plakalı özel halk otobüsüne saat 12.17’de Samsunspor Durağı'ndan binen 18 yaşındaki M.B., belli bir süre ilerledikten sonra durak olmayan bir yerde otobüs şoföründen gösterdiği yolcuları alması için durmasını istedi. Otobüs şoförü Yusuf Savaş ise durak harici yolcu alamayacağını söyledi. Aldığı cevap sonrasında sinirlenen gencin, şoföre saldırarak darp ettiği öne sürüldü.


 


Atatürk Bulvarı Cumhuriyet Meydanı Ekspress Durağında otobüsü durduran şoför Yusuf Savaş, polisi arayarak kendisini darp eden kişiden şikayetçi oldu. Bu esnada otobüste bulunan yolcular başka bir otobüse nakledildi. 18 yaşındaki M.B. olay yerine gelen motosikletli polis ekiplerine şoförü darp ettiğini itiraf etti. Polis ekipleri genci kelepçeleyerek gözaltına aldı.


Gözaltına alınan genç, otobüs şoföründen özür dileyerek şikayetini geri almasını istedi ancak otobüs şoförü Yusuf Savaş şikayetçi olduğunu polis ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine saldırgan genç karakola götürülürken otobüs şoförü ise darp raporu almak için hastaneye gitti.



Olayda yüzünün bazı yerlerinde açılma ve kanamalar meydana gelen otobüs şoförü Yusuf Savaş, "Darp eden genç, durak harici yolcu almadığım için bana küfür etti. Ben de, ‘O nasıl bir küfür’ dedim. Geldi bana vurdu. Suratıma yumruk attı. Yüzümde kanamalar oldu. Kendisinden şikayetçiyim dedi.


Olayla ilgili otobüste bulunan kameralar incelemeye alınırken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.


İHA

Son Güncelleme: 31.10.2017 17:52
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2017-10-31 18:23:25

Bu nasıl insanlık tir, otobüs şoförü tabiki görevini yapmış, her isteyenin istediği yerde durması mümkün mu?Durak haricinde durduğunda meydana gelecebilecek bir kazadan şoförün sorumlu olduğunu bilmeyen zavaklilara ne denir?