banner388

Samsun'da otobüs ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Samsun'da yolcu otobüsü ile tırın çarpıştığı kazada faciadan dönülürken 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Samsun'da otobüs ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Samsun'da yolcu otobüsü ile tırın çarpıştığı kazada faciadan dönülürken 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

03 Eylül 2021 Cuma 09:51
Samsun'da otobüs ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Samsun'un Terme ilçesinde trafik kazası meydana geldi.

Yalı Mahallesi’nde saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgiye göre, Samsun - Ordu karayolunda seyir etmekte olan Mehmet Şimşek (48) hâkimiyetindeki 61 S 1262 plakalı otobüs, dinlenme tesisinden karayoluna çıkan Salim Sabah idaresindeki 61 ACD 811 çekici, 61 ACH 313 dorse plakalı kereste yüklü tırın römorkuna arkadan çarptı. Kazada otobüsün ön kısmı büyük hasar alırken, otobüste bulunan Mehmet Karademir (53) hafif yaralandı.

Yaralı şahıs olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Seyir edemez haldeki otobüste bulunan yolcular, firmanın başka bir otobüsüne nakledilerek yolculuğa devam ettiler.

POLİS VE İTFAİYE YOL TEMİZLİĞİ YAPTI

Kaza sonrası karayolu üzeri cam parçalarıyla kaplanırken, Samsun – Ordu karayolunun trafik akışı tek şeritten sağlandı. Polis, yol üzerinde muhtemel bir kazayı engellemek için Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerden destek istedi.

Nöbetçi olan Karayolları çalışanının olay yerine geç gelmesi sonucu yol temizliğini polis fırçayla süpürerek tamamlamak istedi. Daha sonra olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin temizlik çalışması sonucu Samsun-Ordu karayolu tekrar trafiğe açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.