banner388

Samsun'da örgütle bağlantılı 4 kişi gözaltında

Samsun'da FETÖ'nün yurt dışından gelen paralarını örgüt üyelerinin ailelerine ulaştıran 4 kişi gözaltına alındı. 

Samsun'da örgütle bağlantılı 4 kişi gözaltında

Samsun'da FETÖ'nün yurt dışından gelen paralarını örgüt üyelerinin ailelerine ulaştıran 4 kişi gözaltına alındı. 

17 Eylül 2019 Salı 13:35
Samsun'da örgütle bağlantılı 4 kişi gözaltında

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüt üyelerinin ailelerine örgütün yurt dışından yolladığı paraları ulaştıran 4 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'den tutuklanan şahısların yakınlarına FETÖ'nün yurt dışından gelen paraları ilettiği iddia edilen milli eğitimde görebli öğretmen Y.G., R.Ş., B.A. ve İ.Ö. bu sabah gözaltına alındı. Şahısların evlerinde yapılan aramada 4 bin 400 lira, 900 dolar, 20 euro, 1 dolar, Zaman gazetesine ait kupürler ve örgüt lideri Fetullah Gülen’e ait çok sayıda kitaplar ele geçirildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 2019-09-17 14:01:42

Hırsızların iktidarında mazlumlar suçlu olur. Allah belanızı versin, masum insanlara zulmediyor aç bırakıyor öldürüyorsunuz. Onlara yardım eli uzatanları ise suçlu gibi tutukluyorsunuz. Gerçek hain, hırsız, terörist, katil, sapık ve caniler serbest mazlumlar tutuklu. Sizinde destek verenlerinde Allah bin belasını versin

Avatar
Qentez 2019-09-17 16:43:48

Dışarı da adam bırakmadınız fetö diyerek ama Meclis in yarısı fetöcü bırak meclisi göz altına gerö den alınan bi tane Meclis üyesi bile yok anca garip gureba ile uğraşın

Avatar
Allah diyorum. 2019-09-17 19:31:29

Başka birşey demiyorum siZe. Gelir yok. Çoluk çocuk var. Suriyeli değil Türk çocuğu. Açlıktan ölsünler mi bunu mu istiyorsunuz.

Avatar
Ne diyim 2019-09-17 22:22:14

4 haneden cikan paraya bak bunun icinmi almislar rabbim sizi 1 ekmege muhtac etsin insAllah yaziklar olsun