banner388

Samsun'da ölümlü trafik kazası

Samsun'da bir aracın çarptığı Iraklı kadın yaşamını yitirdi.

Samsun'da ölümlü trafik kazası

Samsun'da bir aracın çarptığı Iraklı kadın yaşamını yitirdi.

02 Mayıs 2019 Perşembe 20:12
Samsun'da ölümlü trafik kazası

Kaza saat 14.00 sıralarında Samsun'un Canik ilçesi İlkadım Bulvarı Millet Caddesi Kavşağı Canik Belediyesi karşısında meydana geldi. A.T. isimli sürücünün idaresindeki otomobil yaya geçidinden yaya olarak karşıya geçmekte olan Irak uyruklu 42 yaşındaki kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan kadın 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Iraklı kadın hayatını kaybetti. Kazayla ilgili incelemeler sürüyor.

Son Güncelleme: 02.05.2019 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Groom 2019-05-03 08:48:45

Kazanın gerçekleştigi yer medicananın arkasındaki 4 yol. çok tehlikeli bir yol ışık yok herkes yola atlıyor arabalar vs. hem çift şerit hem 4 yol u dönüş vs..

Avatar
Yücel Alagöz 2019-05-03 09:08:21

eee volvo hani sensörler? hani yaya tanıma? euro ncap 5 yıldız ama yaya ölü.

Avatar
Sayın Yetkililer Burda daha çok kaza olur 2019-05-03 14:29:58

Sabah servisler akan yolda aniden durup yolcu alıyor, otobüsler durak dışı yolcu indi bindiye duruyor, köprüye dönüşte durup yolcu bekleyen servis ler var, yola canik tarafından kontrolsüz çıkışlar var. Yaya geçidinde durmaya korkuyorsunuz, dörtlüleri yakarak korku ile durabiliyorsunuz. Yaya geçmeye araç durmaya korkuyor. Bu alan kontrolsüzlüklerle dolu. Ölümlü maddi hasarlı kazalara her an gebe. Cİddi denetim ve düzenleme lazım.