banner388

Samsun'da Ölümlü Korkunç Kaza

Samsun'da öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Samsun'da Ölümlü Korkunç Kaza

Samsun'da öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

11 Şubat 2017 Cumartesi 16:18
Samsun'da Ölümlü Korkunç Kaza

Samsun Haber - Samsun-Ordu karayolu Gelemen mevkisinde saat 12.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Ordu istikametine seyir halinde 41 yaşındaki Mustafa Sanlı'nın kullandığı 52 HK 761 plakalı otomobil ile aynı istikamette giden 35 yaşındaki Nazif Baltaoğlu yönetimindeki 55 DN 927 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu iki araç da bariyerleri yıkarak yolun kenarındaki su dolu çukura uçtu. Kazada sürücü Mustafa Sanlı olay yerinde hayatını kaybederken, diğer araçta bulunan 24 yaşındaki Ahmet Aydoğan yaralandı. Yaralı, Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Dalgıçlar Arama Yaptı

Kaza sonrasında iki otomobil de çukurdan çıkarıldı. Ordu Korgan nüfusuna kayıtlı Mustafa Sanlı’nın cesedi araçta sıkıştığı yerden alınarak otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılırken, olay yerine gelen dalgıç ekipleri herhangi bir ihtimale karşı su birikintisinde başka biri olup olmadığına baktı. İncelemeler sonucu su birikintisinde başka bir şahsın olmadığı anlaşıldı.


Kazayla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Son Güncelleme: 11.02.2017 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.