banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da ölümden dönen genç kız konuştu

Samsun'da Go-Kart pistinde geçtiğimiz hafta yaşanan kazada feci şekilde yaralanan 22 yaşındaki Türkmenistan uyruklu Nurjemal Annalyyev yaşadıklarını anlattı.

banner269

Samsun'da ölümden dönen genç kız konuştu

Samsun'da Go-Kart pistinde geçtiğimiz hafta yaşanan kazada feci şekilde yaralanan 22 yaşındaki Türkmenistan uyruklu Nurjemal Annalyyev yaşadıklarını anlattı.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 09:39
Samsun'da ölümden dönen genç kız konuştu

Samsun'un İlkadım ilçesi Batıpark'ta bulunan Go-Kart pistinde araca saçlarını kaptırarak feci şekilde yaralanan genç kız yaşadıklarını anlattı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Türkmenistan uyruklu Nurjemal Annalyyev yaşanan olayla ilgili olarak, "Hayatımda ilk kez bindim, ölümden döndüm. ‘Saçlarını topla’ diye uyaran kimse olmadı. Şikayetçi olacağım" dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde geçirdiği ameliyat sonrasında tedavisi devam eden genç kız o korkunç anları ve yaşadığı dehşeti anlattı.

"KAFAMDAN BİRŞEYLER KOPTU"

Sabah Gazetesi'nden Murat Alhan'ın haberine göre; Sahilde arkadaşlarıyla gezerken, gokart pistinin önünden geçtiklerini söyleyen Annalyyev, "Hayatımda ilk kez bindim. Daha önce bir çok kez gördüm ama hiç binmemiştim. Arkadaşlarla binelim dedik. Ben de bilet aldım ve sıramı bekledim. Bana sıra geldiğinde, beni kimse uyarmadı. Saçlarım uzun olduğu için oradaki görevliler bana bununla ilgili uyarılarda bulunmadı. İkinci turdu galiba. Bir anda saçlarım tekere dolandı ve kendimi yerde buldum. Biraz sürüklendim. Kafamdan bir şeyler koptu. Ben saçlarım koptu sandım. Ama elimi başıma koyduğumda, sıcaklık hissettim. Derimi tutuyordum ve ellerim bir anda kanla doldu" diye konuştu.

"PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Birkaç adım attıktan sonra yere yığıldığını söyleyen genç kız, "Hastaneye kaldırmışlar. Saçlarımla derim birlikte kopmuş. Uzun bir ameliyat geçirmişim. Deriyi yerine diktiler ama saçlarım olacak mı bilmiyorum. Çok uzun ve dümdüz saçlarım vardı. Onları geri istiyorum. Eğlenmeye gittim canımdan oluyordum. Beni kimse uyarmadı, saçlarını topla demedi? Bu olayda ihmal var. Sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Kızkardeşi Nurjemal Annalyyev'in ölümden döndüğünü ve bu işte ihmal olduğunu söyleyen ağabeyi Yusuf Annalyyev, "Kardeşimin durumu ortada, hayatında ilk defa bindiği go-kart onu bizden alıyordu. Burada ihmaller zinciri var. Bu işin peşini bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 2018-07-23 11:44:55

AYNEN KATILIYORUM.CEZALANDIRILMALI.