banner388

Samsun'da okulda taciz iddiası

Samsun'da okul sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da okulda taciz iddiası

Samsun'da okul sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

11 Ocak 2018 Perşembe 14:15
Samsun'da okulda taciz iddiası

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesinde tasdikname alacağız diye okulan giden 23 yaşındaki E.K.A. ve 23 yaşındaki E.G. koridorda dolaşırken kız öğrencilere sözlü tacizde bulundukları iddia edildi. Olaya müdahale eden kız öğrencilerin arkadaşları ile 2 genç arasında arbede yaşandığı öne sürüldü.

E.K.A. ve E.G. okuldan ayrılıp bir süre sonra 23 yaşındaki T.M. isimli arkadaşlarını alıp geri döndüler.

ÖĞRETMENLER MÜDAHALE ETTİ

E.K.A isimli genç elinde pala diye tabir edilen bıçakla E.G. ve T.M. ise tahta parçasıyla okulun bahçesinde tehditler savurdu. Okul binasına girmek isteyen 3 gence öğretmenlerin müdahale etmek istediği sırada arbede yaşandı. Çıkan olayda güvenlik görevlisi palayla elinden yaralandı.

Tehdit edip olay çıkardığı iddia edilen 3 genç İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan 3 kişi kasten yaralama, hakaret ve tehdit, cinsel taciz, 6136 sayılı Kanun'a muhalefet ve iş yeri dokunulmazlığını ihlal suçlarından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.


Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karaguzel 2018-01-11 17:50:20

Umarım tutuklanilar ama sanmam

Misafir Avatar
cihan 2018-01-11 21:23:53 @Emin karaguzel

Adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlar

Beğenmedim! (0)