banner388

Samsun'da okul servislerine denetim 

Ayvacık İlce Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Trafik Tim Komutanlığı, okul servislerini denetledi.

Samsun'da okul servislerine denetim 

Ayvacık İlce Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Trafik Tim Komutanlığı, okul servislerini denetledi.

18 Aralık 2017 Pazartesi 13:29
Samsun'da okul servislerine denetim 

Samsun ilçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ve Asayiş ekipleri tarafından Ayvacık ilçesinde bulunan taşımalı eğitim gören ilköğretim okulları öğrencilerinin güvenli bir şekilde eğitim öğretimlerini sağlamak maksadıyla ve mevsim itibari ile kış mevsiminde olunması nedeniyle okul servis araçlarına Kış Lastiği  kontrolleri, servis sürücülerine yönelik daha önce her hangi bir suça karışıp karışmadığını tespit amaçlı sorgulamalar gerçekleştirildi. 



Ayvacık İlce Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Trafik Tim Komutanlığı, öğrencilerin kazasız bir şekilde, güvenli ve huzurlu eğitim öğretimlerini sağlamak için bu tür denetimleri sık aralıklarla yaparak sürücülerin duyarlı olmaları ve servis araçlarını kullanan öğrencilerin olası kazalarda emniyet kemeri takma alışkanlıklarını edinmelerini sağlayarak ölüm ve yaralanmaların önüne geçmek amacıyla denetimlerine devam ediyor. 



Bununla ilgili olarak Ayvacık İlce Jandarma Komutanlığı tarafından sürücü ve öğrencileri bilgilendirici Afiş ve el broşürü bastırılarak ilgili okullara asılması ve dağıtımı yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
JandarmaSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.