banner388

Samsun'da öğretmene ByLock gözaltısı

Samsun'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında bir öğretmen, ByLock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Samsun'da öğretmene ByLock gözaltısı

Samsun'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında bir öğretmen, ByLock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

11 Ekim 2017 Çarşamba 12:59
Samsun'da öğretmene ByLock gözaltısı

Samsun Haber - Samsun'da, FETÖ soruşturma kapsamında örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandığı öne sürülen kadın öğretmen gözaltına alındı. 


Edinilen bilgiye göre, Van'ın Başkale ilçesinde öğretmenlik yapan 27 yaşındaki P.K. adlı genç kadın, bir yıl önce doğum iznine gelerek Samsun'da kalmaya başladı.


P.K.'nin, FETÖ soruşturmasında örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandığı belirlendi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, P.K.'yi Samsun'un Atakum içesinde yakalayarak gözaltına aldı. Sorgusu sona eren P.K., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.


P.K.'nın komiser olan eşi Ü.K.'nin FETÖ soruşturması kapsamında Antalya'da tutuklandığı ve cezaevinde bulunduğu belirlendi.


ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Nöbetçi mahkemeye ifade veren P.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 11.10.2017 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memoli 2017-10-11 13:38:30

bu kadini ise alan dönemin milli egitim bakani asil fetöcülerden hüseyin celik ide alin iceri gücünüz cetiyorsa. ya daha dün burda carsamdada kadina adam tecavüz etmeye kalkti basaramayinca kezzap döktü kadin hastanede caniyla cedellesiyor sapik tutuksuz yargilanmak üzere serbest. vAllahi artik disari cikmaktan korkuyoruz, ne kadar suclu sapik hirsiz katil varsa disarda cünkü cezaevlerinde yer yok fetöcüler dolu. bu yanlislari sirf reis i 2019 da bitirmek icin yapiyorlar. ama bu kadar hata nasil olur anlayamiyoruz