banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da öğretmenden öğrencisine şiddet

Samsun'da meydana gelen olayda lise öğrencisi, kadın öğretmen tarafından şiddete maruz kaldı.

banner269

Samsun'da öğretmenden öğrencisine şiddet

Samsun'da meydana gelen olayda lise öğrencisi, kadın öğretmen tarafından şiddete maruz kaldı.

27 Aralık 2017 Çarşamba 09:43
Samsun'da öğretmenden öğrencisine şiddet

Samsun Haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesi Ali-Emine Kahvecioğlu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 9/B sınıfında meydana gelen olayda kadın öğretmenin öğrencisine uyguladığı şiddet kameralara yansıdı.



İddiaya göre, sınıf öğretmeni olan ve biyoloji ile sağlık derslerine giren kadın öğretmen S.K., dersini dinlemeyen 9. sınıf öğrencisi M.Ö.'yü aynı okulda başka bir sınıfa aldırdı. 1 hafta önce 9/B sınıfına derse giren S.K. M.Ö.'yü tekrar sınıfta görünce sinirlendi. Öğrenciyi yazı tahtasının önüne çıkartarak diz çöktüren öğretmen, "Sen neden benim sözümü dinlemiyorsun" diyerek tokat atmaya başladı. Öğretmen S.K. daha sonra öğrencisinin saçından tutarak bir yere kaçmasını önledi. M.Y. isimli öğrenci ise yaşanan anları kameraya kaydetti. Bu görüntüler kısa süre içerisinde yayıldı.

Videonun yayılması üzerine M.Y.'nin babası O.Y., okul müdürü ile görüşmek üzere okula gitti. M.Y.'nin babası O.Y., okul müdürünün görüntülerin silinmemesi halinde M.Y.'nin okuldan atılabileceğini söylediğini öne sürdü. M.Y.'nin babası O.Y., oğlunun bir suç işlemediğini, asıl suçu öğrencisine şiddet uygulayan öğretmen olduğunu söyledi. 


"ÇOCUKLARIMIZI ÖĞRETMENLERE DÖVSÜNLER DİYE EMANET ETMİYORUZ"

M.Y.'nin babası O.Y., çocukların okula öğretmenler tarafından dayak yemek için değil, eğitim almak için gittiğini söyleyerek, "Oğlumun çektiği video bir yerden dağıldı. Ben de bu konuyu okul müdürü ile konuştum. Müdür bey de bana, konunun gereğinin yapılacağını söyledi. Ben görüntüleri müdür beye izlettiğimde 'görüntüler ortaya çıkarsa oğlumun okul hayatının bitebileceğini' söyledi. Benim çocuğumun kötü bir şey yaptığını sanmıyorum. Bir öğretmenin, öğrenciyi dövmesi gibi bir şey söz konusu olur mu? Böyle bir şey var mı? Biz çocuklarımızı öğretmenlere güvenerek veriyoruz. Öğretmenin sınıf içerisinde öğrenciyi dövdüğü görüntüler hiç hoş değil. Öğrenciye dayak atan öğretmenin şu anda aynı okulda görev yapması da doğru değil. Gerekenin yapılmasını istiyoruz. Kimsenin ekmeğiyle oynamak istemiyoruz ama bu olayları görünce zorumuza gidiyor. Dayak olayının üstünden 1 hafta geçti. Öğretmen, 1 haftadır görevine devam ediyor" dedi.


İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kadın öğretmen S.K. hakkında soruşturma başlatıldı. 


Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 27.12.2017 18:04
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan 2017-12-28 16:07:16

Kumpas kurulmuş
Acı tarafı oyunu oynayan öğrenci
Kurban öğretmen
Teşvik eden aile
Maniple edilen bizler
Ateşleyen basın
Ölen ahlak

Avatar
Emir baran 2017-12-27 10:44:23

Simdiki genclik ukala ahlaksiz saygisiz hayasiz edepsiz biz 15 sene once ogretmenimizi gorunce onumuzu ilikler saygida kusur etmezdik.

Avatar
Musa 2017-12-27 10:41:01

Hiç kusura bakmada ogretmen niye diger ögrencilere birsey yapmiyorda senin cocuguna vuruyor.kadınin canina tak ettirmiş demekki.sucu ögretmende arayacagina bence oglunda ara,ögrenci sıfatında okula gidip gelmiyorlar bir çogu ellerde tesbih kertenkele gibi yürüyüşler..gel bunlara ögrenci de ve egitim vermeye çalış.velinin evde veremediğini ögretmen veremez kimse kusura bakmasin..

Avatar
hasan ay 2017-12-27 13:53:09

olayı bir de tarafsız olan olaya şahit olan diğer öğrencilerden dinleyebilsek öğrencinin anlatıldığı kadar masum olup olmadığını öğrenebilsek.

Avatar
Samsunlu 2017-12-27 14:03:03

Herkes hocasından dayak yemiştir. Dayak tasvip edilmez ama bu olayın kurmaca olduğunu düşünüyorum. Öğrenci bayağı gönüllü,diğeri de kayıt için hazır.

Avatar
misafir 2017-12-27 10:36:34

O Öğretmen ne hakla öğrenci dövüyor öğretmenlerin yüz karası öğretmene şiddet derken hep aslında öğrencilere şiddet uygulanıyor müdür de alınsın görevinden öğretmeni kuruduğu için o ÖĞRETMENİN MÜDÜR BEYLE BİR İLİŞKİSİ VAR hayat tecrübeme dayanarak söylüyorum tekkeköy başlı başına militan hocaslar da aynı bu hocaların yetiştirdiği çocuklar piskopat olur

Avatar
Ornek mi rehber mi ?kim? 2017-12-27 10:43:55

Maalesef veli ve ogretmenler olarak bu cocuklara yazik ediyoruz. Hayvan dahi doverek terbiye edilmez. Insan yetistiriyorsunuz insan. Ama daha ogrenciye nasil davranacigini bilmeyen bihaber insanlar OGRETMEN olmus guya. Sonra ogrenciler okuldan kopunca kimse orali degil. Tabii bir insanin hayati kimin umrundaki bu ulkede??????

Avatar
Murat 2017-12-28 09:44:34

Atatum karakavuk köyünde orman muhafaza memurlari kalki haraca bağladi resmen. Eski kesilmiş agacin resmini çekip millete gekip sen keamişin şahit var deyip haraç rüşvet aliyor gören yok. Ama bir düzmece tokatla herkez ayakta. İsinmak için kuru dal kesemiyoruz ormanciya rüşvet vermeden biz burda kiş ayinda sahip cikan yok malesef