banner388

Samsun'da öğretmen FETÖ'den tutuklandı

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan öğretmen tutuklandı.

Samsun'da öğretmen FETÖ'den tutuklandı

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan öğretmen tutuklandı.

23 Mart 2018 Cuma 16:10
Samsun'da öğretmen FETÖ'den tutuklandı

Samsun'da kocası ile birlikte saklandıkları terör örgütü FETÖ'nün gizli evinde yakalanan örgütün sözde bayan sorumlusu ilahiyatçı kadının dün tutuklanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen biyoloji öğretmeni kocası da mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullandıkları belirlenen biyoloji öğretmeni 31 yaşındaki Ahmet Ö. ve ilahiyatçı olduğu öğrenilen karısı 29 yaşındaki Ragıbe Ö. 9 gün önce saklandıkları örgütün gizli evinde yakalayarak gözaltına alınmıştı. 

FETÖ'nün sözde bölge bayan yapılanması sorumlusu olduğu öne sürülen ve 33 bin 497 ve 163 bin 121 kez 2 ayrı telefondan ByLock'a giriş yaptığı iddia edilen Ragıbe Ö., dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 

KOM Şube Müdürlüğündeki sorgusu sona eren Ahmet Ö. ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ahmet Ö., "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.