banner388

Samsun'da öğrencilere motivasyon semineri

Samsun'da Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri için "Kendi Gemine Kaptan Ol" semineri düzenlendi.

Samsun'da öğrencilere motivasyon semineri

Samsun'da Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri için "Kendi Gemine Kaptan Ol" semineri düzenlendi.

25 Eylül 2017 Pazartesi 14:56
Samsun'da öğrencilere motivasyon semineri

Samsun Haber - Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencilerine "Kendi Gemine Kaptan Ol" semineri düzenlendi.

 
Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen seminerde, "Kendi Gemine Kaptan Ol" öğrenci koçu Gri Koçluk Kurucusu Gökhan Müftüoğlu konuşmacı olarak katıldı. Seminerde öğrenciler girecekleri sınavlar ile ilgili motivasyon ve özgüven eğitimi verildi. 



Koç Gökhan Müftüoğlu, seminerde yaptığı açıklamada, "Bu seminer boyunca öğrencilerimize sınav zamanını nasıl değerlendirmeleri gerektiğini, özgüvenlerini, motivasyonlarını nasıl sağlamaları gerektiğini 1 saatlik seminer halinde anlattık. Sınava doğru çalışma metotları, sosyal medyayı hangi zamanlarda nasıl kullanmaları gerektiği, ders çalışırken dikkat edilecek hususlar noktasında bilgiler vererek onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Seminerde en çok öğrencilerimize zaman yönetimi noktasında, zaman çarkları denen yöntemleri uygulamaları gerektiğini, zamanın nereye gittiği düşünmelerini sağlamaya çalıştık. Sınırları artık zorlamaları zamanı geldi. Sınırları ne kadar zorlaya bilirlerse o kadar başarılı olurlar. YGS-LYS dengesini oturt durabilirlerse daha başarılı olurlar" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 25.09.2017 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.