banner388
banner390
banner410
banner408

Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya AK Parti'den açıklama

Ankara'da şehit cenazesine katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı düzenlendi. Gerçekleştirilen çirkin saldırıya ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik parti adına açıklamalarda bulundu.

banner269

Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya AK Parti'den açıklama

Ankara'da şehit cenazesine katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı düzenlendi. Gerçekleştirilen çirkin saldırıya ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik parti adına açıklamalarda bulundu.

22 Nisan 2019 Pazartesi 12:52
Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya AK Parti'den açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğradı. Konuya ilişkin birçok yerden tepki gelirken bir açıklamada AK Parti'den yapıldı.

ANKARA YÖNETİM KURULU DİSİPLİN KURULUNDA

Konuya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Kılıçdaroğlu'na saldıranlar içinde ismi geçen Osman Sarıgün'ün partimiz üyesi olduğu görülmüştür. Ankara İl Yönetim Kurulumuz, Osman Sarıgün'ün kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kuruluna sevkine karar vermiştir. AK Parti, şiddetin her türlüsüne karşıdır. İlkelerimiz, şiddeti kesinlikle reddetmektedir. Demokratik siyasette şiddete yer yoktur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feti 2019-04-22 13:09:19

Yani bizim adamimiz diyorsun sayin çelik.bir iç savaş projesi yapiliyor resmen. Eger bir muhalefet lideri öldürülse ne olur Allah korusun proveke olmayalim. 40 yildir şehitler geliyor zorunuza gitmedide şimdimibzorunuza gidiyor.

Avatar
Duracağım yer sizin tam karşınız 2019-04-22 14:15:08

Anadolu insanı malesef hala duyguları ile hareket ediyor .Genç nesilde bunu yendik fakat eski topraklar vatana millete bi yanlışı dokunduğunu düşündükleri insanlara özellikle terör konusunda tahammül dahi etmiyorlar. Bu olayın arkasında illa bi provake aramaya gerek yok bizim insanımız böyle işte. CHP 'nin yerel seçimlerde hdp ile ittifak yapması bu insanların tepkisini çok çekti. Adamlar diyor ki hem pkk ile ittifak yapıyorsun hemde şehit cenazesine geliyorsun. Abi CHP neden hdp ye karşı durmuyor hiç biyerde ben onu anlamıyorum. Millet bunu anlamıyor hadi gelin bu millete bunu açıklayın sonra sorun bu yumruğu biz neden yedik diye. Bitane chpli vekil yönetici de çıksın desin ki ben pkknın siyasi uzantısı hdp ile iş yapmam yapanlada yan yana durmam. Ben her zaman avrupanın abd'nin ve pkknın istemediği adamın yanında durmak zorundayım sizede bunu tavsiye ediyorum.

Avatar
Hasan 6255 2019-04-23 01:18:28

Çadır tiyatrosunu hatırlayan var mı? Ne olmuştu orada? Kimler düzenlemiş, kimler oynamıştı? T.C'yi resmi kurum tabelalarından kim söktü veya söktürdü? İç Anadolu illerimizde belediye başkanı değişince T.C'leri yeniden yerine taktılar. Türkiye Cumhuriyeti ile sorunu olanlar bu Ülkeden başka gidecekleri yerlerinin de olmadığını bilmeleri gerektiğini düşünüyorum. Benim görüşüm.