banner388

Samsun'da öğrenciler karnelerini aldı

Samsun'da düzenlenen 2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem karne töreninde öğrenciler karnelerini aldı.

Samsun'da öğrenciler karnelerini aldı

Samsun'da düzenlenen 2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem karne töreninde öğrenciler karnelerini aldı.

08 Haziran 2018 Cuma 14:42
Samsun'da öğrenciler karnelerini aldı

Samsun haber - Samsun Baruthane Ortaokulunda sabah saat 10.30'da 2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem karne töreni düzenlendi.

Törenin açılış konuşmasını Baruthane Ortaokulu Müdürü Süleyman Çiftçi, yaparak öğrencilere iyi tatiller diledi.

Daha sonra söz alan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, uzun bir konuşma yaparak gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek faaliyetleri anlattı. Esen'in konuşmasının uzun sürmesi nedeniyle güneş altında bekleyen öğrenciler gölgelik alanlara oturdu. Esen, bir sonraki eğitim öğretim yılında tekli eğitime geçmek istediklerini söyledi.

Öğrencilerin güneş altında çok beklememesi için kısa bir konuşma yapacağını belirten Samsun Valisi Osman Kaymak ise "Milli Eğitim Müdürümüz, uzun ve kapsamlı bir konuşma yaptı. Zannederim benim de aynı uzunlukta yapacağım konuşma sizleri sıkacaktır. Sevgili yavrularımız, sıcakta güneş altındalar. Onlar bizim için çok kıymetli. Onları üzmek istemeyiz. Bu anlamda 2 cümle de ben kullanmak istiyorum. Biz devlet ve millet olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Samsun olarak eğitimi daha da çok önemsiyoruz. Bu anlamda çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bu, ikili eğitimden tekli eğitime geçmekten tutun da okuma yazma seferberliğine kadar gidiyor. Spor konusunda da büyük yatırımlar yaptık. Samsun spor alt yapısına kavuşan, ülkedeki en önemli illerden birisi. Öğrencilerimizin bu salonları çok kullanmasını arzu ediyoruz” dedi. 

Samsun’da toplam 265 bin 396 öğrenci karne aldı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunKarne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.