banner388

Samsun'da Öğrenci Yurdunda Yangın

Samsun'da bir öğrenci yurdunun bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Samsun'da Öğrenci Yurdunda Yangın

Samsun'da bir öğrenci yurdunun bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

14 Aralık 2016 Çarşamba 11:00
Samsun'da Öğrenci Yurdunda Yangın

Samsun'un Tekkeköy İlçesindeki 55 öğrenci kapasiteli 5 katlı Özel Tekkeköy Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdunun bodrum katında çıkan yangın çıktı. Büyük paniğe yol açan yangın İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü ve yangın sırasında, yurt öğrencilerinin çoğunun okullarında bulunması faciayı önledi. 

Samsun'un Tekkeköy İlçesinin Kurtuluş Mahallesindeki Özel Tekkeköy Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdunun bodrum katında bugün sabah saat 09.30 sıralarında bodrum kattaki elektrik panelinden çıktığı öne sürülen yangın kısa sürede büyüdü. Yurt yetkilileri itfaiyeye ve polise haber vererek, etütte bulunan az sayıda öğrenciyi tahliye etti. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile yangın söndürüldü. Yurtta kalan öğrencilerin çoğunun okullarında olmasının olası faciayı önlediği kaydedildi. Az sayıda öğrencinin de etütte Arapça dersi için bulundukları belirtildi.  

Yangının çıktığı yurdun bodrum katında bulunan eşyalar kullanılmaz hale gelirken, olayda yaralanan olmadı. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 15.12.2016 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.