banner388

Samsun'da oğluyla denize giren baba boğuldu!

Samsun'da oğluyla birlikte serinlemek için denize giren baba boğularak hayatını kaybetti. Boğulan babanın kardeşi ve eşi arasında çıkan tartışma polis ekipleri tarafından güçlükle yatıştırıldı.

Samsun'da oğluyla denize giren baba boğuldu!

Samsun'da oğluyla birlikte serinlemek için denize giren baba boğularak hayatını kaybetti. Boğulan babanın kardeşi ve eşi arasında çıkan tartışma polis ekipleri tarafından güçlükle yatıştırıldı.

26 Temmuz 2019 Cuma 19:07
Samsun'da oğluyla denize giren baba boğuldu!

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde oğluyla birlikte denize giren baba boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Tekkeköy ilçesi Kirazlık mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.Ö. (39), oğlu E.Ö. (14) ve eşi S.Ö. ile birlikte serinlemek için denize gitti. Baba-oğul denize girdikten bir süre sonra ise dalgalar arasında çırpınmaya başladı. E.Ö. kendi imkanları ile kıyıya çıkarken, baba U.Ö. ise dalgalar arasında kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine olay yerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğinde görevli kurbağa adamlar, sahil güvenlik ekipleri, cankurtaran, 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Denize giren ekiplerin yaklaşık 45 dakika süren arama çalışmaları sonucu U.Ö. bulunarak, baygın bir şekilde denizden çıkarıldı. Sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan U.Ö., hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şahsın cenazesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

BİRBİRLERİNE TAŞ ATTILAR

Ambulansla hastaneye götürülen U.Ö.’nün kardeşi ve eşi S.Ö. arasında ise kavga çıktı. Kavga sırasında kadın yere düştü. Polis ekiplerinin ayırdığı U.Ö.’nün kardeşi ve eşi daha sonra ayrı ayrı hastaneye geçti. Hastanede U.Ö.’nün ölüm haberini alan akrabalar arasında yine kavga çıktı. Taşlarla birbirine saldıran iki grup arasında bir süre devam eden kavga, güvenlik görevlileri ve polis ekiplerinin araya girmesiyle kontrol altına alındı. 

Olay anını anlatan E.Ö., "Dalgalar babamla beni derin yerlere götürdü. Ben kendimi kıyıya attım ama babamı göremedim" dedi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çarşambalı 2019-07-26 22:14:39

Geçen yıl bende boğuluyırdum, çok şükür hayattayım, denizde akıntılar var giptap şeklinde kıyıda bile sizi allah korusun boğulma riskiniz var, kıyıya değil de paralel yüzün

Avatar
samsun55 2019-07-27 17:19:02

samsunda denıze gırenın aklından suphe duyarım,

Avatar
kurs 2019-08-02 09:30:38

halk eğitimler aracılığı ile devlet tüm ülkede her il ve ilçede yüzme kursu seferberliği başlatmalıdır. denize kıyısı olmayan ilçe ve şehirler dahil. deniz yoksa dere var, göl var.