banner388

Samsun'da offroad heyecanı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde offroad heyecanı başladı. Yarışlar, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Samsun'da offroad heyecanı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde offroad heyecanı başladı. Yarışlar, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

24 Eylül 2017 Pazar 10:28
Samsun'da offroad heyecanı

Samsun Haber - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Türkiye Offroad Şampiyonası 6. ayak Intercity Veziroff Yarışı ve Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 3. Ayak Vezirköprü yarışı start aldı.


Toplamda 33 aracın katıldığı organizasyon, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Vezirköprü Belediyesi ve Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünün katkıları ile gerçekleşti. 


Vezirköprü Vezir Suyu Tabiat alanında 12 kilometrelik Spor Toto Özel Etabındaki yarışta büyük heyecan yaşandı. Yarışın ilk gününde S 2 Kategorisinde İrfan Korkmaz ve Ali Özsoy, S 3 kategorisinde ise Özgür Yaprak ve Hasan Armutçu ikilisi yarışları birinci tamamlamayı başardı.

Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 3. Ayak yarışlarının ilk gününde 20 takım yer alırken, yarış sonunda S 1 kategorisinde Bülent Karaduman ve Ecem Karaduman, S 3 kategorisinde Cevdet Durdu ve Aydemir Uzun, S 4 kategorisinde Okan Güney ve Gökhan Güney ilk sırada yer aldılar.

 
Yarışların ilk gününde dereceye girenlere 2. gün yapılacak olan seyirci etabından sonra ödülleri taktim edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.