banner388

Samsun'da ödül töreni

Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenen Deaflympics 2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda derece elde eden 118 sporcu ödüllendirildi.

Samsun'da ödül töreni

Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenen Deaflympics 2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda derece elde eden 118 sporcu ödüllendirildi.

23 Aralık 2017 Cumartesi 22:06
Samsun'da ödül töreni

Samsun Haber - Samsun’un ev sahipliğini yaptığı ve birçok ülkeden yüzlerce sporcunun yer aldığı Deaflympics 2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda derece elde eden 118 sporcu İlkadım Belediyesi tarafından Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törende ödüllerini aldı. Başarılı olan sporcular ödüllerini Samsun Valisi Osman Kaymak ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’tan aldı.
 

Programda konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Milli Eğitim Bakanlığımızın katkılarıyla 2017 yılı içerisinde 4 milyon TL spora yatırım yaptık. İlkadım ilçemiz 325 bin nüfusa sahip, 55 ilden büyük olan ve konum itibariyle Samsun’un merkezi konumunda. Günlük hareketi 500 bin nüfusu aşmaktadır. Bölgemizde yoğun bir şekilde genç bir nüfus bulunmaktadır. Bu gençlerimizi işsizliğin ve eğitimsizliğin kıskacından kurtarmak için, bölgemizdeki spor yatırımlarına fazlasıyla önem veriyoruz. Bugün burada şehrimizde yapılan olimpiyatlarda başarı sağlayan ve dereceye giren 118 sporcumuza ödül vermek için bir araya geldik. Bu gurur tablosunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Daha sonra konuşan Samsun Valisi Osman Kaymak, “Şu an Türkiye’de spor alt yapısı yönüyle Samsun ilk 3 il arasında yer alıyor. 145’e yakın spor tesisimiz var. Lisanslı sporcu sayımız ise 43 bin civarında. Bu sporcularımız toplamda 280 kulüpte çalışmalarını sürdürerek başarı elde ediyorlar” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.