banner388

Samsun'da O Sapık Yakalandı

Samsun'da kadınlara elle tacizde bulunan sapık polisle girdiği kovalamaca sonrasında yakalandı.

Samsun'da O Sapık Yakalandı

Samsun'da kadınlara elle tacizde bulunan sapık polisle girdiği kovalamaca sonrasında yakalandı.

14 Ekim 2016 Cuma 16:53
Samsun'da O Sapık Yakalandı

Yaklaşık 2 hafta önce Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesinde Cumhuriyet Meydanı İstasyonu yanında bir kişinin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söyleyen lise öğrencisi 16 yaşındaki D.Ö., polise gidip şikayette bulundu. Genç kızı, okula kadar takip edip el hareketleriyle tacizde bulunan şüpheliyi yakalayabilmek için polis çalışma başlattı.

Bugün ise Büyük Cami İstasyonu tramvay durağı yanında yine bir kadın, kendisine bir kişinin elle cinsel içerikli hareketler yaptığını polise telefonla bildirince İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri kovalamaca sonucu 48 yaşındaki R.B.'yi yakalayıp gözaltına aldı.

2 hafta tacize uğrayan lise öğrencisi genç kız  da gözaltına alınan R.B.'yi teşhis etti. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosunda sorgusu biten tacizci, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
Samsunda TacizElle Taciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma 2016-10-14 19:23:38

Böylerlerini asla disari cikartmamak lazim