banner388

Samsun'da o mahallelerin içme suyu sorunu bitiyor

Samsun'un Kavak ilçesinde bulunan 2 mahalledeki içme suyu hasreti sona eriyor.

Samsun'da o mahallelerin içme suyu sorunu bitiyor

Samsun'un Kavak ilçesinde bulunan 2 mahalledeki içme suyu hasreti sona eriyor.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 10:33
Samsun'da o mahallelerin içme suyu sorunu bitiyor

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Kavak ilçesi Akbelen ve Karayusuf Mahallelerinde 2 milyon 500 bin liralık 2 milyon 500 bin lira maliyetle içme suyu sorununu çözecek.

SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, kırsal mahallelerdeki içme suyu sorunlarını çözeceklerini ifade ederek “Kırsaldaki mahallelerin içme suyu sorununu çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu mahallelerin içme suyu sorunu çözmek için elimizi taşın altına koyduk. Kırsal kesimde yıllardır içme suyu hasreti çeken vatandaşlarımızın sorununu çözmeye kararlıyız. Bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.

Akbelen ve Karayusuf Mahallelerindeki çalışmalarının 3 ay önce başladığını söyleyen Demircioğlu, bu yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.


SASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Serkan Soylu ise proje kapsamında 2 adet 75 metreküp içme suyu deposu, 2 adet 30 metreküp içme suyu deposu ile 1 adet terfi binası yapılacağını açıkladı. İçme suyu sorunu çözülecek olan Akbelen ve Karayusuf Mahallesinde yaşayan vatandaşlar "Yıllardır içme suyu sıkıntısı çekiliyorduk. Bu yıl sonunda içme suyu sorunumuz sona erecek. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Yıllardır çektiğimiz su özlemimiz sona erecek” diye konuştu.


Proje kontrolörleri inşaat teknikerleri Cemal Çelik, Hasan Yalnız ve Emin Aslan, yüklenici firma yetkilerinden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mistik 2018-08-27 15:37:56

Ekinözü ile karacalarada getirin onca hane susuz durumda

Avatar
Bunyooo 2018-08-27 18:18:57

Ne içme suyu ya. Sanki musluktan gelen su içiliyor