banner388

Samsun'da o kafede para geçmiyor

Samsun'da Gençlik Spor Bakanlığının bünyesinde açılan kitap kafe öğrencilerin vazgeçilmezi oldu. Çünkü bu kafede para geçmiyor.

Samsun'da o kafede para geçmiyor

Samsun'da Gençlik Spor Bakanlığının bünyesinde açılan kitap kafe öğrencilerin vazgeçilmezi oldu. Çünkü bu kafede para geçmiyor.

04 Şubat 2019 Pazartesi 16:13

Samsun Atakum Ömürevlerinde, Gençlik Spor Bakanlığına bağlı açılan kitap kafe, Samsunluları okumaya teşvik ediyor. Kitap kafeyi diğer kafelerden ayıran en büyük özellik kitap okuyan herkese çay, çorba, gözleme, tost ve kahvaltı tabağı ücretsiz.

KİTAP OKUMALARI YETERLİ 

Proje Koordinatörü olan Türkçe öğretmeni Muharrem Kartancı, "Projemizin içeriğinde kitap okuyan herkese yemek, içmek ücretsiz. Ayrıca okuma guruplarına kitap temini, ödünç kitap verme, burada bulunamayan kitapları 3 gün içerisinde çocuklarımıza getirip vermek, sinema günleri belirleyip bu günlerde kitap okuyan öğrencilerimizi ücretsiz olarak sinemaya götürmek gibi aktivitelerimiz de var. Bu kafe kitap okumak isteyen herkese açık" diye konuştu.

Ahmet ALTÜRK | Furkan KOÇ

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem KARTANCI 2019-02-04 23:50:28

Katkınız desteğiniz için sonsuz teşekkürler.

Avatar
samsunlu 2019-02-05 09:19:40

çok güzel işte bu tarz küçüklerimizi yonlenderelım en azından yenı arkdaslar edınebılırler telefon bılgısayda yanlızlasıyorlar yolda evde nerde olursa olsun gozlemlıyorum kucugumuz buyugumuz telefon elınde devamlı hipnoz olmus gıbıyız telefon bılgısayar olmadan yasamıyoruz

Avatar
Sude 2019-02-05 01:05:43

Yaş sınırı var mı acaba