banner388

Samsun'da o göreve İsmail Hakkı Kasapoğlu atandı

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine İsmail Hakkı Kasapoğlu getirildi.

Samsun'da o göreve İsmail Hakkı Kasapoğlu atandı

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine İsmail Hakkı Kasapoğlu getirildi.

03 Ocak 2019 Perşembe 11:10
Samsun'da o göreve İsmail Hakkı Kasapoğlu atandı

Samsun haber - Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı olan KYK ve Spor İl Müdürlüklerinin birleşmesiyle oluşan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atamaları yapılsı ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine İsmail Hakkı Kasapoğlu getirildi. 

Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun İl Müdürlüğü görevini uzun yıllardır yürüten Kasapoğlu, “Görevimizin ağır olduğunun farkındayız. Çünkü bünyemizde spor, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetleri var. Müdürlüğümüz, Samsunumuzun önünü açarak, gençliğe hizmet ederek, gençleri sporla buluşturarak ve daha fazla spor yaptırarak yurtlarımızdaki öğrencilerimizin barınmalarına, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerine fayda sağlayacak” dedi. 

Son Güncelleme: 03.01.2019 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-01-03 11:20:20

Vay be ordan ,oraya
Oradan oraya
Bir koltuktan başka koltuğa
Hayırlı Olsun
Allah utandırmasın
ALLAH

Avatar
Benden demesi 2019-01-03 11:53:15

Refah ve Ak parti hariç kimseye oy vermedim. Bu kişi tekrar bir göreve gelsin getirene oy yok diyeni çok duydum Allah şahit. Kendine zarar millete zarar ümmete zarar.. Zarara bilerek gidene acımaz..

Avatar
vatandaş 2019-01-03 14:08:54

İsmail Hakkı Bey, değerli bir şahsiyet. Başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum. Yolu her daim açık olsun, hizmete devam inşaAllah.