banner388

Samsun'da nefes kesen dizi çekimi

Samsun'da özel harekat polislerinin de yer aldığı 'Hayatta Kal' dizi filminin çekimleri başladı.

Samsun'da nefes kesen dizi çekimi

Samsun'da özel harekat polislerinin de yer aldığı 'Hayatta Kal' dizi filminin çekimleri başladı.

10 Aralık 2017 Pazar 16:39
Samsun'da nefes kesen dizi çekimi

Samsun Haber - Samsunlu yönetmen Fuat Yılmaz, uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek için özel harekat polislerinin de katılımıyla 'Hayatta kal' isimli dizi film çekiyor. Yönetmen Yılmaz, Samsun’un Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi’nde "Hayatta Kal" isimli dizi film çekimlerine başladı.



Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı özel harekat polislerinin, gerçek silahların ve Kobra diye adlandırılan zırhlı araçların kullandığı filmde aksiyon sahneleri dikkat çekiyor. Filmin çekimlerine mahalle sakinleri de büyük ilgi gösteriyor. 



Proje hakkında konuşan yönetmen Fuat Yılmaz, "Uyuşturucunun zararlarını anlatan bir proje yapmak istedik. Bir dizi film ile bunu anlatmak istedik. Projeyle daha fazla kişiye ulaşmak için internette yayınlayacağız. Projenin amacı, ailelerin çocuklarının ya da yakınlarının uyuşturucu kullandığını daha çabuk öğrenmelerini sağlamak. 5 bölümlük bir dizi film çekeceğiz. Bugün özel harekat polislerinin de katıldığı bir operasyon sahnesi çekiyoruz. Aslen Samsun’da olduğum için filmin çekimlerini Samsun’da yapıyorum. Halkımızı daha da bilinçlendirmek için emniyetimizle birlikte hareket ediyoruz. Setler çok yorucu geçiyor. Ama amacımız uğruna bu yorgunluğa katlanıyoruz. Sonuç olarak faydalı ve güzel bir projeye imza atmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.



Çekimleri uzun zaman alacak olan filmin ilk sezonun gelecek yıl tamamlanması planlanıyor.

Son Güncelleme: 11.12.2017 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.