banner388

Samsun'da narkotik köpeği uyuşturucu tacirlerini yakalattı

Samsun'da gerçekleştirilen  operasyonda narkotik köpeği Keita, uyuşturucu tacirlerini yakalattı.

Samsun'da narkotik köpeği uyuşturucu tacirlerini yakalattı

Samsun'da gerçekleştirilen  operasyonda narkotik köpeği Keita, uyuşturucu tacirlerini yakalattı.

19 Ocak 2018 Cuma 13:06
Samsun'da narkotik köpeği uyuşturucu tacirlerini yakalattı

Samsun'da Keita isimli narkotik dedektör köpeği uyuşturucu tacirlerini yakalattı. Keita, süt ürünlerinin bulunduğu pazarlama minibüsünün içerisinde yaptığı aramada uyuşturucu madde bulurken, olayla ilgili olarak araç sürücüsü gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, alınan istihbarat doğrultusunda Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kapalı kasa pazarlama firmasına ait kamyonette uyuşturucu bulunduğunun bilgisini aldı. Ekipler, bir süt ürünleri firmasına ait pazarlama minibüsünü İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde durdurdu.



Operasyonda araç sürücüsü 40 yaşındaki İ.U.'nun üzerinde yapılan aramada yaklaşık 3 gram esrar maddesi ele geçirildi. Narkotik ekipleri, söz konusu aracı Samsun Emniyet Müdürlüğü binası bahçesine çekerek Keita adlı narkotik dedektör köpeği ile arama yaptı. Narkotik köpeği Keita, süt ürünleri kolisi aracına gizlenmiş bir paket içinde 46 gram esrarı buldu.


Polis ekipleri, esrarı saklandığı yerde ele geçirirken, aynı yerde uyuşturucu tartmada kullanıldığı değerlendirilen 1 adet hassas terazi de ele geçirdi. Olayla ilgili olarak İ.U. gözaltına alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.



Yapılan açıklamada olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğü belirtildi.


Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 19.01.2018 13:09
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-01-20 09:06:57

köpeği eğit, görevliler takip etsin, bir sürü organize , insan, çocuk katilini bir de esrarın terazisi ile yakala, teslim et adalete, sonra serbest bırakılsın. Esrar yavaş yavaş öldürüyor diye mi serbest bırakıldı, elinde bıçakla birini yavaş değilde o an öldürse mi tutuklanacaktı yani cezalandırılacaktı. böyle adalet olmaz olsun demeye gerek yok , yok zaten