banner388

Samsun'da nafaka ödemeyen şahıs tutuklandı

Samsun'da eşine olan nafaka ücretini ödemeyen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderldi.

Samsun'da nafaka ödemeyen şahıs tutuklandı

Samsun'da eşine olan nafaka ücretini ödemeyen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderldi.

31 Ekim 2019 Perşembe 12:04
Samsun'da nafaka ödemeyen şahıs tutuklandı

Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen olayda bir 43 yaşındaki H.B. isimli şahısın eşine olan nafaka borcunu ödemediği iddia edildi.

Nafaka borcunu ödemeyen H.B. hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Olay üzerine Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri H.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şahıs Samsun adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen H.B.'nin nafaka borcundan dolayı 3 ay tazyik hapsi olduğu tespit eidldi.

İşlemleri tamamlanan H.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-10-31 12:56:04

Adalete bak adam sokakda ac zaten at iceri. Millet film firildak ihale kanini 200 kere değişerek dağlari ovalari fabrika yollari iç etti 10 da bir fiyatina sattilar birşey yok. Adalet hukuk bitti

Misafir Avatar
Türk ocağı 2019-10-31 19:37:20 @Ali

Aynı sıkıntı bende de var kardeşim ben böyle adaletin amk.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Türk ocağı 2019-10-31 19:39:50

Bana adalet var diyebilecek açıklama yapabilecek kişinin 10 yıl evini bedava boyayacam. Allah şahidim olsun ki adalet yok yok yok işte erkeği cinayete ve darpa teşvik eden adalet sistemi suçlusun adalet suçlu suçun düzgün işlememen

Avatar
TARIK 2019-11-02 03:24:14

Adamın parası olsa nafakayı ödeyecek,ama parası yok.Senmisin ödemeyen at içeri.Yazık yahu yazık.Bu süresiz nafakanın bir an evvel kanunla sonlandırılması gerekir..