banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da muvazzaf asker FETÖ'den adliyede

Samsun'da düzenlenen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan muvazzaf asker adliyeye sevk edildi. 

banner269

Samsun'da muvazzaf asker FETÖ'den adliyede

Samsun'da düzenlenen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan muvazzaf asker adliyeye sevk edildi. 

03 Haziran 2020 Çarşamba 13:53
Samsun'da muvazzaf asker FETÖ'den adliyede

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Samsun'da gözaltına alınan muvazzaf asker adliyeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 118 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine sızan mensuplarının tespitine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Samsun'da da bir asker gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Gökberk Kışlasında görev yaptığı öğrenilen Uzman Çavuş H.U.'yu (31) İlkadım ilçesi Çatalarmlut Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı. TEM Şube Müdürlüğüne görülen H.U. işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. H.U.'nun Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile görüntülü olarak İstanbul Adliyesindeki terör savcısına ifade vereceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cıhan 2020-06-03 15:24:35

ıste bu yandı ceza evınden cıkamaz terer orkudu ve cocuk katıllerıne af cıkar ama bu vatandas yandı eyt cıarmadılar hedef 2023