banner388

Samsun'da müthiş fuar açıldı

Samsun'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışı yapıldı.

Samsun'da müthiş fuar açıldı

Samsun'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışı yapıldı.

12 Mart 2019 Salı 21:03

Dünyanın birçok yerinden gelen temsilciler Karadeniz'in incisi Samsun'da düzenlenen mobilya fuarında ürünlerini sergileyip dış ticaret köprüleri oluşturacaklar.

Birçok değişik ürününü sergileneceği fuara büyük ilgi duyuluyor. 

12-17 Mart tarihleri arasından sürecek olan mobilya fuarı TÜYAP tarafından, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB’in destek ve işbirlikleriyle açıldı. TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan fuar 5 gün boyunca vatandaşların ilgisini çekecek ürünler ile boy gösterecek.

SAMSUN DAHA ÇOK ÜRETECEK

Samsun Valisi Osman Kaymak, "Samsun fuarlar kenti. Fuarlar, sektörün tanınması, ticaretin gelişmesi ve kültür sanat faaliyetleri için çok etkin bir yöntem. Samsun’da neredeyse her 2-3 ayda bir yeni fuar açılıyor. Mobilya sektörü Samsun’da eskiden daha iyiymiş. Daha sonra oluşan gelişmelerle, Samsun mobilya sektöründe de öncü özelliğini yitirdi. Bunu İnegöl ve diğer yerlere kaptırdı. Bu fuar sayesinde Samsun tekrar öncü olma özelliğini tekrar kazanacaktır diye umuyorum. Fuarlar devam ettikçe, sektör daha da gelişecektir. Fuar, Samsun’un ticarette, ihracatta, sanayide ve istihdamda iyiye gitmesi için paydaşımız. Hedefimiz, Samsun’un daha çok üreten ve daha çok ihracat yapan bir il konumuna gelmesidir. Fuarlar, ayrıca ilimize gelen ziyaretçiler nedeniyle şehrimizin ve sektörün tanınması için de büyük önem arz ediyorlar” diye açıkladı.

Tüyap Fuarlar Türkiye Genel Müdürü Cihat Alagöz "Çok güzel bir açılış yaptık fuar resmi açılışı öğlen 12 olmasına rağmen sabah saatlerinden itibaren, mobilya alıcısına mobilya toptancısına ev sahipliği yapmaya başladık. Fuar gördüğünüz gibi ful dolu burada alıcıyı da satıcıyı da tek çatı altında topluyoruz" dedi


Haber: Ahmet ALTÜRK

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFuar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sercan yildirim 2019-03-12 21:31:04

canim Samsun fuarimizi kapatip sergi salonlarini fuar diye adlandirmalari gulduruyor aci aci nereden nereye geldi Canim Samsunum...

Avatar
popak 2019-03-12 23:11:03

spiker de şekilliymiş.