banner388

Samsun'da muhtaç aileler için sahadalar

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Samsun'da ihtiyaç sahiplerine ulaşarak gıda ve hijyen paketi ulaştırıyor.

Samsun'da muhtaç aileler için sahadalar

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Samsun'da ihtiyaç sahiplerine ulaşarak gıda ve hijyen paketi ulaştırıyor.

25 Nisan 2020 Cumartesi 09:52
Samsun'da muhtaç aileler için sahadalar

Vakıf, korona virüs tedbirleri kapsamında evinde kalan ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen malzemesi içeren yardım kolileri dağıtıyor. Vakfın Terme Temsilcisi İsa Şahin, şehir merkezi ve köylerde ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettikten sonra yardım kolilerini ailelere teslim ettiklerini aktardı. Hayırsever vatandaşların desteği ile gıda kolisinin yanı sıra yakacak ve nakit yardımlarda da bulunduklarını ifade eden Şahin, “Ramazan ayında yaklaşık 100 aileye gıda kolisi ve alışveriş fişi verebilmeyi hedefliyoruz. Bizim için mazlum, şehirde de olsa köyde de olsa aynı. Hepsine elimizden geldiği kadarıyla koşmaya çalışıyoruz. Bizler sadece elçiyiz. Bizi bu işe elçi kılan hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Ramazan ayı içerisinde evine gıda kolisi girmeyen hiçbir ihtiyaç sahibi aile kalmaması için çalıştıklarını dile getiren İsa Şahin, “Özellikle yetim ve fakir çocukların yüzü gülsün istiyoruz. Onlar o kadar basit şeylerle mutlu oluyorlar ki anlatamam. Çocuklarımızın 1 yıl boyunca giyim, kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bazen doğum günü sürprizleri yapıyoruz. Sevgi ile kucaklamak bile o kadar mutlu ediyor ki onları. Onları mutlu görmek en büyük tesellimiz. Yetim gülerse dünya güler” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunspor 2020-04-25 18:47:02

Valilikler yardım yapıyor. Bunlar kendi başlarına nasıl yardım yapıyor. Devlet mi zannediyorlar kendilerini.

Avatar
Sadeceiraklikardeşlereismail 2020-04-26 06:57:13

Sadeceiraklikardeşlere

Avatar
Cahil Bükücü 2020-11-20 16:23:06

Alttaki yorum yapan iki cahile şu kadarını diyorum. Üterim sizi. Bilmişlik yapacağınıza yardım yapın ümmet aç...