banner388

Samsun'da motosiklet kazası 2 ölü

Samsun'da gece saatlerinde gerçekleşen kazada iki kişi hayatını kaybetti.

Samsun'da motosiklet kazası 2 ölü

Samsun'da gece saatlerinde gerçekleşen kazada iki kişi hayatını kaybetti.

28 Temmuz 2019 Pazar 12:13
Samsun'da motosiklet kazası 2 ölü

Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı'nda gece saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Dinler (25) idaresindeki 60 HT 284 plakalı motosiklet, yolun sağındaki refüje çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Hasan Dinler olay yerinde hayatını kaybederken motosiklette yolcu olarak bulunan Yavuz Gün (22) ağır yaralandı. 112 acil servis ekiplerince ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Yavuz Gün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada hayatını kaybeden Hasan Dinler'in lokantacı, Yavuz Gün'ün ise berber olduğu öğrenildi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
KazaSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
s.e. 2019-07-28 16:05:23

geceleri çobanlı tranvay durağı karşısındaki honda shop önünde biri sağa bir sola gidiyorlar sonra hızlarını alamayıp kaza yapıyorlar.
şu çobanlı tranvay durağındaki yaya geçidinde yakında bir çok yaya kazasıda duyarsınız güya yaya yolunda önceklik yayada araçların çoğu çobanlıda tranvayı görünce gaza daha çok basıyor ki yaya geçidinde beklemesin diye ama trafik ekipleri de zaten çok yoğun kavşaklarda araç içinde beklemekden güneş yormuş olmalı ...

Avatar
CEM 2019-07-29 12:48:35

yavuzu babası oktay dolayısıyle tanırdım
Gerçekten babası da kendiside adam gibi adamdır dost arkadaş canlısı son derece iyi insanlardır yavuz adı gibi bir delikanlıydı
Allah mekanını cennet eylesin noktaya ve tüm ailesine dostlarına sabırlar dilerim

Avatar
ANNE 2019-07-29 10:44:28

Her motosiklet tutkununun sonu hep ölüm oluyor, bence bu taşıt trafikten kaldırılmalı.

Avatar
fatma 2019-07-29 12:30:52

Hayat boş ve anlamsız o kadar üzüldümki canım kardeşim Allahım ailene peygamber sabrı versin...Rabbim Kimseyi Evlat Acısıyla Sınamasın Amin!
Bunu düzenle veya sil

Avatar
.... 2019-08-01 10:17:21

Adalet Tutkunu kimden bahsettiğini yazsana