banner388

Samsun'da mobilya mağduriyeti

Samsun'da mobilya satan bir firmadan koltuk takımı alan kadın siparişin bir ay gecikmesi dolayısıyla mağduriyet yaşadı. Siparişin teslim edilmesinden sonra da kadın fabrika hatalı ikili koltuk ve ayakları bulunmayan bir sallanan koltuk gönderildiğini farkederek tüketici heyetine şikayette bulundu.

Samsun'da mobilya mağduriyeti

Samsun'da mobilya satan bir firmadan koltuk takımı alan kadın siparişin bir ay gecikmesi dolayısıyla mağduriyet yaşadı. Siparişin teslim edilmesinden sonra da kadın fabrika hatalı ikili koltuk ve ayakları bulunmayan bir sallanan koltuk gönderildiğini farkederek tüketici heyetine şikayette bulundu.

11 Eylül 2020 Cuma 13:06
Samsun'da mobilya mağduriyeti

Olayla ilgili edinilen bilgiye göre Fulya Arslan(42), isimli kadın evinin mobilyalarını değiştirmek için 3 Haziran tarihinde bir mağazaya giderek parasını peşin ödeyip bir koltuk takımı aldı. Koltukların 18Temmuz'da geleceğini düşünerek kendi koltuklarını da satışa çıkaran kadın siparişlerin bir ay gecikmesiyle koltuksuz kalarak mağduriyet yaşadı.

İddialara göre bir ay gecikmeli olarak 19 Ağustos’ta teslim edilem mobilyalar bu seferde eksik olarak geldi. Sıfır ve eksiksiz olarak mobilyalarını bekleyen Arslan, ikili koltuğunda fabrika hatası bulunan ve baba koltuğu olarak isimlendirilen sallanan koltuğunun ise ayakları olmayan bir mobilya takımı gelince şok yaşadı. Arslan o gün teslimat tutanağında bunu kayda aldırmasına rağmen sorun çözülmedi.

Yaşadığı mağduriyeti dile getiren Fulya Arslan,  “3 Haziran’da koltuk takımı almak için bir mağazaya gittim. Koltuklarımı beğendim. Parasını peşin olarak kredi kartıyla ödemesini yaptım. Bana 18 Temmuz’da koltukları teslim edeceklerine dair hem belge verdiler. Hem sözle de ifade ettiler. Fakat koltuklarım 19 Ağustos’ta evime geldi. Evime geldiğinde ise ikili koltuğumda bir fabrika hatası olduğu ortaya çıktı. Baba koltuğumun ise alt iskeleti eksikti. Daha hala bir haber yok. Benim aslında onlardan tek istediğim bana bir tarih vermeleri ve o tarihte koltuklarımı bana teslim etmeleri” dedi.

Değişim talebinde bulunmasına karşın hala bir haber olmadığını söyleyen Arslan, "Defalarca görüşmemize rağmen 'bugün yarın' diyerek beni oyalıyorlar. İkili koltuğumun sıkıntılı olduğu 20 Ağustos’ta belirlendi. Koltuğumda fabrika hatası olduğunu bana söylediler. 'Hatta istiyorsanız koltuğunuzu yaptırabiliriz' diye teklif ettiler. Ben de onlara, ‘ben bu koltuğu daha yeni aldım. Sıfır aldığım bir koltuk neden yapılsın’ dedim. Ben tekrar fabrikadan sıfır bir koltuk istediğimi belirttim. Siparişi verdiklerini söylediler ama hala bir haber yok. 18 Temmuz’da teslim edeceklerini söyledikleri için ben de o tarihe göre eski koltuklarımı satmıştım. 18 Temmuz’dan 19 Ağustos'a kadar bir ay koltuksuz kaldım. İkili koltuğum da gelmedi. Baba koltuğumuz normalde sallanan bir koltuk olması gerekiyordu. Babamız için almıştık ama şu an baba koltuğumuzda kızım oturuyor” diye konuştu.

Konunun çözümü için tüketici heyetine başvuran Arslan, mobilyalarına kavuşmayı bekliyor.

Firma yetkilileri ise konu ile ilgili bir açıklama yapmıyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberMobilya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adnan 2020-09-11 14:00:19

Hangi mobilya ise ismini verin bizde bilelim ve ona göre davranalım dimi.

Avatar
Turgay 2020-09-11 17:54:34

Faturada DOĞTAŞ yazıyor kesinlıkle bu firmadan kesinlikle ücretsiz dahi verseler ürün alınmaz.Benzer satış politikası ile karşılaştım

Avatar
zcan 2020-09-11 16:53:46

KELEBEK MOBILYA COK NORMAL YINE O KADARINI ALMISLAR

Avatar
Yetet karaman 2020-09-12 12:05:02

Hangi firmaysa adini verirmisiniz bizde almayalim bende mobilyalarimi degistirmeyi düşünüyorum

Avatar
Demet 2020-09-12 16:43:29

Bende kelebek samsun şubesi maduruyum hala koltuk başları gelecek çekyatım yerde yatıtor sandalyem yanlış kumaş döşenmiş 300 gün olacak hiçbir ses yok nasıl bir mağaza firma lütfen alırken iyi düşünün biz olduk siz olmayın mağduriyet firmaya güvendik rezillik artık biti durrr desinnn

Avatar
Demet 2020-09-12 16:44:53

Madur oldumm 300 gün oldu çrkyat başım gelmedi samsun kelebek yaktın bizi