banner388

Samsun'da Miniklere Yerinde Eğitim

“Trafikte Çocuk” projesiyle beraber ilkokul 4. sınıf öğrencileri, trafik kurallarını ve ilk yardımı yerinde öğrenecek.

Samsun'da Miniklere Yerinde Eğitim

“Trafikte Çocuk” projesiyle beraber ilkokul 4. sınıf öğrencileri, trafik kurallarını ve ilk yardımı yerinde öğrenecek.

08 Mart 2017 Çarşamba 14:14
Samsun'da Miniklere Yerinde Eğitim

Samsun Haber - Maarif Hareketi kapsamında İlkadım Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karadeniz Sürücü Kursları Derneği arasında düzenlenen “Trafikte Çocuk” projesiyle beraber, öğrencilere yerinde trafik eğitimi verilmesi amaçlanıyor. Öğrenciler proje kapsamında trafik eğitim parkı ve ilk yardım odası gibi yerlerde uygulamalı olarak ders alacaklar.

Proje Nisan Ayına Kadar Sürecek

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Karadeniz Sürücü Kursları Derneği Başkanı Hasan Guda, “Maarif Hareketi kapsamı içerisinde İlkadım Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karadeniz Sürücü Kurslar Derneği arasında ‘Trafikte Çocuk’ projesi düzenlendi. Her hafta 4. sınıflardan oluşan bir grup öğrenci trafik eğitimi alacak. Bu öğrenciler dersleri kurs içerisinde, sınav alanında, trafik eğitim parkında ve ilk yardım sınıfında yapacaklar. Öğrenciler 4 ayrı yerde trafik kurallarını ve ilk yardımı uygulamalı olarak öğrenecekler. Proje Nisan ayının sonuna kadar devam edecek” dedi.
Proje kapsamında ilk kez bugün Subaşı İlkokul öğrencilerine ders verildi. Her hafta başka okuldan öğrencilere ders verilecek.

Anahtar Kelimeler:
SamsunTrafikHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.