banner388

Samsun'da mezarlıkta uyuşturucu operasyonu

Samsun polis ekipleri tarafından mezarlıkta uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Samsun'da mezarlıkta uyuşturucu operasyonu

Samsun polis ekipleri tarafından mezarlıkta uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

26 Ekim 2018 Cuma 18:00
Samsun'da mezarlıkta uyuşturucu operasyonu

Samsun Haber-Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri mezarlıkta uyuşturucu operasyonu düzenledi. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteği ile İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi, Kökçüoğlu Mahalesi ve Unkapanı Mahallelerinde 15.00-16.00 saatleri arasında düzenlenen operasyonda, 167 şahıs ve 13 araç üzerinde ve 2 iş yerinde arama yapıldı.

Şeyh Seyyid Kutbiddin Camisi ve Türbesi'nin içinde bulunduğu mezarlıkta yapılan aramada narkotik dedektör köpeği de görev aldı. Yapılan aramalarda mezarlık içinde 2 ayrı kişi uyuşturucu ile yakalandı. Toplam 3 paket esrar, 1 paket bonzainin ele geçtiği operasyonda 4 kişi uyuşturucu suçundan gözaltına alındı. 

Vatandaşlar operasyonla ilgili memnuniyetlerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 26.10.2018 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muammer bilge 2018-10-27 12:39:06

gencligi zehirliyen uyusturucu satıcılarını asın dunyaya ibret olsun