banner388

Samsun'da merdivenler renkleniyor

Samsun'un İlkadım ilçesinde merdivenlere resim yapılarak renklendiriliyor.

Samsun'da merdivenler renkleniyor

Samsun'un İlkadım ilçesinde merdivenlere resim yapılarak renklendiriliyor.

08 Ağustos 2017 Salı 13:37
Samsun'da merdivenler renkleniyor

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi merdivenlerde yenileme çalışmaları devam ediyor. İlçe belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında merdivenler renkli kaplama tekniğiyle sanata dönüştürülüyor. Uygulama vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazanırken çalışmalar şehre modern ve farklı bir hava kattı. Gençler ve turistler merdivenlerde fotoğraf çektirirken renkli merdivenlerin beğenilmesi nedeniyle diğer yerlerde de aynı uygulamanın yapılacağı öğrenildi.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım'ı her anlamda öncü ve örnek kent yapmak adına gece gündüz çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2017-08-08 15:47:25

2.fotoğrafın soluna bakın, belediye o duvar yazılarıyla ilgileneceğine kimbilir hangi reklamcıyı halkın parasıyla ihya ediyor.Allah sorsun...