banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Mehmetçik için dua ettiler

Samsun'da ülkücüler Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için dua etti.

banner269

Samsun'da Mehmetçik için dua ettiler

Samsun'da ülkücüler Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için dua etti.

23 Ocak 2018 Salı 15:30
Samsun'da Mehmetçik için dua ettiler

Samsun haber - Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından, Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için dua programı yapıldı. Akşam namazının ardından Kahraman Türk Askerleri için İl ve ilçe başkanlıklarınca Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılıp, dualar okundu.

Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş yaptığı konuşmada, "Şehit olmayı en büyük onur sayan Şanlı Türk Milletinin evlatları dün, Sarıkamış'ta Çanakkale'de olduğu gibi bugünde aynı ruh ve inançla Yüce Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliği için Afrin'e operasyon düzenledi. Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz beyefendinin talimatıyla Türk Milletinin 57. Alayı olan Ülkü Ocaklarının tüm il ve ilçe başkanlıklarında, Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak, fetih süresi okundu ve ardından dualar edildi. Bizde Samsun olarak il başkanlığımız ve 13 ilçe başkanlığımızda eş zamanlı olarak toplanıp dualar ettik" dedi.


 

Son Güncelleme: 23.01.2018 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.