banner388

Samsun'da market hırsızları yakalandı

Samsun'da bir marketi 2 kere soyan hırsızlar polis ekipleri tarafından yakalandı.

Samsun'da market hırsızları yakalandı

Samsun'da bir marketi 2 kere soyan hırsızlar polis ekipleri tarafından yakalandı.

09 Şubat 2019 Cumartesi 17:33
Samsun'da market hırsızları yakalandı

Samsun'un Atakum ilçesi Yenimahalle Ali Gaffar Okkan Caddesi 29 Aralık 2018 tarihinde et marketinden bir ay içerisinde 2 kez soygun yapan 3 kişi çalışmalar neticesinde yakalandı. 
 
Konuyla ilgili Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, “29 Aralık 2018 tarihinde saat 03.50 sıralarında Atakum Yenimahalle Ali Gaffar Okkan Caddesi No: 15’te bir et marketinde hırsızlık olayı meydana gelmiş ve yapılan çalışmalarda 30 Aralık 2018 tarihinde B.A.Ç. ve M.M.T. yakalanarak 31 Aralık 2018 tarihinde adli makamlara intikal ettirilmiş, adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Aynı iş yerinde 7 Şubat 2019 tarihinde tekrar hırsızlık olayı meydana gelmiş, 8 Şubat 2018 tarihinde şüpheli şahıslar F.G.H., B.A.Ç. ve M.M.T. yakalanmış, adli makamlara intikal ettirilmişlerdir” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, “Soruşturma konusu olaydan yola çıkarak hırsızlık olaylarının önlenmesinde öncelikli olarak vatandaşlarımızın kendi tedbirlerini alması yönünde bilgilendirme ve meydana gelen olayların aydınlatılarak faillerinin yakalanması çalışmalarına aralıksız devam edilmektedir” diye belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yorumsuz 2019-02-10 22:32:59

yakalansa ne olacak polıs yakalıyor hırsız adlıyeden polısden once cıkıyor gıdıyor yıne hırsızlık yapıyor cunku tutuklama yokki