banner388

Samsun'da Mamur Dağı Canlandırılıyor

Samsun’un ilçesi İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, doğal bitki örtüsüyle büyük dikkat çeken derelerin, yaylaların birde yeşil alanın çok olduğu Mamur Dağı Mesire Alanı’nı canlandırmış olduklarını söyledi.

Samsun'da Mamur Dağı Canlandırılıyor

Samsun’un ilçesi İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, doğal bitki örtüsüyle büyük dikkat çeken derelerin, yaylaların birde yeşil alanın çok olduğu Mamur Dağı Mesire Alanı’nı canlandırmış olduklarını söyledi.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 15:41
Samsun'da Mamur Dağı Canlandırılıyor
İlkadım’ın Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çelikalan Mahallesi’nin Mamur Dağı Mesire Alanı’nda Belediye olarak yapılmış olan çalışmaları inceledi. Samsun’un şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Çelikalan Mamur Dağı Mesire Alanı’nda yapılmış olan çalışmalar muhtar Necati Köse ile mahallein de sakinleriyle beraber inceleyen Başkan Erdoğan Tok, Samsunlu halkın yaz ayında ailesi ile beraber dinlenme ve hoşça vakit geçirebilmeleri için tercih ettikleri Mamur Dağı Mesire Alanı’nda mescit, lavabo, çeşme, sundurma, oturma alanı, yürüyüş yolu ve yeşil alan düzenlemesi yapmış olduklarını belirtti.



’’ DOĞAL VE EŞSİZ BİR GÜZELLİĞE SAHİP’’
Dağlık alan ve yeşil arazinin çok olduğu, içerisinde yaylaların bulunduğu, derelerin ve doğal bitki örtüsünün de olduğu dağ yerleşkesi olan mesire alanının senelerdir ihmal edilmiş olduğunu dile getiren Başkan Erdoğan Tok, "Şehirin merkezine yaklaşık olarak 15 kilometre uzaklıkta olan köyden mahalle statüsüne kavuşmuş Çelikalan Mahallesi Mamur Dağı Mesire alanında belediyemiz olarak çok güzel çalışmalar yapmaktayız. Birtek bölge insanının değil, çevredeki vatandaşlarında istifade edebileceği Mamur Dağı Mesire Alanı’nda geleneksel hale gelmiş olan yayla şenlikleri yapılmakta. Vatandaşlarımıza dinlenme, keyifli vakit geçirebilmeleri için imkan sağlayacak olan Mamur Dağı Mesire Alanı’nda sundurma, piknik alanı, yürüyüş yolu, mescit, lavabo, tuvalet ve çeşme ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Şehir’e tepeden hakim olan bu alan yaptığımız çalışma ile ailelerimizin çocukları ile birlikte buraya gelerek güvenli ve huzurlu piknik yapıp hoş vakit geçirmelerini istiyoruz” dedi.



‘‘ BAŞKAN TOK’A TEŞEKKÜR ’’
Mamur Dağı Mesire Alanı’nda 26 senedir mahalli etkinliklerin yapıldığını dile getiren Çelikalan Mahallesi Muhtarı Necati Köse, "Mamur Dağı’nın doğal yapısı ile konumu nedeni ile Samsun'un en güzel bölgelerinden birisidir. İlkadım Belediyesi Başkanımız Erdoğan Tok çok sağ olsun, senelerdir ihtiyaca cevap vermekte zorlanmış olan hizmetleri yerine getirmekte. Taleplerimizi kendisine ilettiğimiz zaman bizleri kırmayıp mesire ile piknik alanında çok güzel hizmetler yapmakta. Belediye Başkanımız Erdoğan Tok birde ekibine yapmış oldukları bu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.



 
Son Güncelleme: 15.08.2016 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.