banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da mağazadan hırsızlığa gözaltı

Samsun'da 3 mağazadan hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 kadın gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da mağazadan hırsızlığa gözaltı

Samsun'da 3 mağazadan hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 kadın gözaltına alındı.

16 Ocak 2020 Perşembe 15:54
Samsun'da mağazadan hırsızlığa gözaltı

Samsun'da bir alışveriş merkezindeki 3 iş yerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 kadın, polis tarafından yakalandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezindeki 1 kozmetik ile 2 giyim mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen N.K. (42) ve N.D. (30) adlı kadınlar güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis tarafından yakalandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan 2 kadın bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren kadınlar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 16.01.2020 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan... 2020-01-17 14:18:21

Utanmaz reziller.Alışmışsınız hırsızlığa , çalmaya.Bide anna olacaksınız.Sizin gibi hırsızlar mecidiyede çok.Akşama kadar hırsızlık yapıyorsunuz.Sizin eşlerinizdemi utanmıyor acaba?