banner388

Samsun'da maganda faciası! 1 çocuk ağır yaralandı 

Samsun'da maganda kurşunu 13 yaşındaki çocuğa isabet etti. Olay sonucunda ağır yaralanan 13 yaşındaki tedavi altına alındı.

Samsun'da maganda faciası! 1 çocuk ağır yaralandı 

Samsun'da maganda kurşunu 13 yaşındaki çocuğa isabet etti. Olay sonucunda ağır yaralanan 13 yaşındaki tedavi altına alındı.

16 Haziran 2018 Cumartesi 23:01
Samsun'da maganda faciası! 1 çocuk ağır yaralandı 

Samsun Haber-Samsun'da silahla havaya ateş ederken kurşunun 13 yaşındaki çocuğa denk gelmesi sonucunda çocuk ağır yaralandı. Olay sonucunda çocuğu vuran şahıs ve aynı yerde tabancayla ateş eden muhtar tutuklandı.

Dün akşam saat 23.00 sularında Samsun'un Atakum ilçesi Kurugökçe Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre kız tarafı Yeşiltepe Mahallesi nişan merasimi için Kurugökçe Mahallesi'ne gitti. Nişan merasiminde havaya rastgele ateş açılırken kazara vurulan 13 yaşındaki Selim F. karnında ağır şekilde yaralandı. Ağır yaralanan çocuk Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

MAHALLE MUHTARI VE 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayın ardından incelemelere başlayan Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Kurugökçe Mahallesi Muhtarı Ahmet A.(47) ile Giresun Görele'den nişan merasimine gelen 53 yaşındaki Mustafa A.'nın tabancayla havaya ateş ettiklerini belirledi.

Olayın ardından muhtarın M. A.'yı kaçırdığı iddia edilirken, çocuğun Ahmet A.'nın tabancasından çıkan kurşun ile yaralandığı tespit edildi. Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri muhtar ve A.A.'yı yakalayarak gözaltına alırken muhtarın ruhsatlı silahına el konuldu. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan muhtar M.A. ve A.A., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 şahıs tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMuhtarMaganda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Silah 2018-06-17 11:06:14

Özellikle köylerde
Her türlü eğlencede jandarma silah atmaya müsade ediyor. Yazık. Silahlanma arttı. Kullanımı doğallaştı. Muhtara kadar en az onun kadar suçlu çok yönetici var. Allah çocuğa acil şifalar versin. Silahla adam olduğunu gösterenlerede akıl versin.

Avatar
Bakar körlük,duyar duymazlık! 2018-06-17 13:00:13

her köyde bir genç öldüğünde mi bu duyarsızlık umarsızlık akılsızlık bitecek...yazık çok yazık!

Avatar
kemalettin 2018-06-17 23:35:27

köy düğünlerinde bu tür vakalar olduğundan dolayı düğünlere izin verilirken bu düğünlerin sıklıkla denetlenmesini istiyoruz. burdan yetkililere duyurulur!!
arkadaşlar örgütlenelim bu tür vakalara izin vermeyelim!!

Avatar
Öğrenciiii 2018-06-16 23:37:38

O belinizdeki silahları havaya kurşun yağdırarak adamlık yaptığınızı sanıyorsanız,yanılıyorsunuz.Küçük beyinlerinizle silahımız var her şeyi yaparız sanıyorsanız sanmayın.Kaç can gitti bu kurşunlarınızdan silah eğlence aracı değil ölüm aracıdır.Allah yaralı olan kardeşimize acil şifalar versin...