banner388

Samsun'da LYS Sınavında Babalar Günü Sitemi

 Lisans Yerleştirme Sınavı için ter döken çocuklarını bekleyen babalar, "Babalar Günü"ne "Anneler Günü" kadar değer verilmediğini söylediler.

Samsun'da LYS Sınavında Babalar Günü Sitemi

 Lisans Yerleştirme Sınavı için ter döken çocuklarını bekleyen babalar, "Babalar Günü"ne "Anneler Günü" kadar değer verilmediğini söylediler.

19 Haziran 2016 Pazar 12:49
Samsun'da LYS Sınavında Babalar Günü Sitemi

LYS'nin ikinci oturumunda çocuklarını yalnız bırakmayan babalar, çocuklarının sınavdan çıkmalarını heyecanlı ve gergin  bir şekilde beklediler. LYS'nin Babalar Günü'nde olmasıyla farklı duygular yaşayan babaların en büyük isteği çocuklarının sınavdan başarılı olması. Çocuklarından iyi bölümler kazanmaları beklediklerini dile getiren babalar, kazansalarda kazanamasalarda yine çocuklarına destek vereceklerini belirttiler. "Babalar Günü"nün "Anneler Günü" kadar değer görmediğini söyleyen babalar, en az anneler kadar babaların da önemli olduğuna vurgu yaptılar.

CİCİOĞLU: "BABALAR GÜNÜ', 'ANNELER GÜNÜ' KADAR COŞKULU GEÇMİYOR"
Dört çocuğundan en küçüğü olan kızını bekleyen Mehmet Cicioğlu, "Babalar Günü', 'Anneler Günü' kadar coşkulu geçmiyor. Aslında anneler kadar babaların da çocukların yetişmesinde emeği var. Çocuklarımız önemlidir fakat onları yetiştiren anne babalar da aynı öneme sahiptir. Babalara ve annelere böyle günler verilerek anlamlandırılması çok önemlidir. Anne babanın en büyük isteği çocuğunun başarısıdır. Böyle bir günde de sınava girmesi ve gülerek çıkması en büyük mutluluğumuz olacak" şeklinde konuştu.

ÖZ: "'ANNELER GÜNÜ' KADAR RAĞBET GÖRMÜYOR"
Heyecanlı bir biçimde oğlunun sınavdan çıkmasını gözleyen Nadir Öz, " 'Babalar Günü' olduğunun da farkında değiliz çünkü sınav modundayız. 365 günde kaç tane böyle kutlanan gün var bilmiyorum ama 'Babalar Günü' de güme gidenlerden herhalde. 'Anneler Günü' kadar rağbet görmüyor. Sınavdan gülerek çıkarsa en büyük hediye bu bizim için" şeklinde konuştu.

CELEP: "CENNET ANNE VE BABALARIN AYAKLARI ALTINDADIR"
Kızının sınavının iyi geçmesi için dua ederek kızını bekleyen İmam Celep, "Babalarda en az anneler kadar değerlidir. Çocuğumdan öğretmenlik bekliyorum. Benim için en büyük hediye o olur. Ama kazanamazsa da yanındayım" diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.06.2016 13:10
Anahtar Kelimeler:
SamsunBabaHediyeLys
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.