banner388

Samsun'da Lösemili çocuklar için kermes açıldı

Samsun'da LÖSAM Lösemi hastası çocuklar için kermes düzenledi.

Samsun'da Lösemili çocuklar için kermes açıldı

Samsun'da LÖSAM Lösemi hastası çocuklar için kermes düzenledi.

16 Haziran 2017 Cuma 17:50
Samsun'da Lösemili çocuklar için kermes açıldı

Samsun haber - Samsun'da Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Lösemili ve kan hastası çocuklar için birbirinden başarılı projelere imza atıyor. LÖSAM bu sefer Samsun'un en işlek caddesi olan İstiklal Caddesi'nde 1 hafta sürecek kermes yapıldı.

LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Lösemili çocuklar yararına İstiklal Caddesi'nde bir dükkan kiraladık. Mülk sahibi de bizden kira ücreti almadı. Yardımseverlerin getirdiği bin bir çeşit ürünü lösemili çocuklarımızın yararına satışa koyduk. 3 günde bu ürünleri etiketledik. Bütün Samsun halkını buraya bekliyorum. Buradan alınacak her üründen kazanılan para çocuklarımızın tedavisinde ve ilaç masraflarında kullanılacak. 1 hafta açık kalacağız. Gündüzleri iftara kadar ürünleri satacağız, iftardan saat 00.00’a kadar da tatlı satışı yapacağız" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.