banner388

Samsun'da liselerde yüz yüze eğitim başladı! 

Samsun'da mesleki ve teknik Anadolu liselerinde yüz yüze eğitime başlandı. 

Samsun'da liselerde yüz yüze eğitim başladı! 

Samsun'da mesleki ve teknik Anadolu liselerinde yüz yüze eğitime başlandı. 

05 Ekim 2020 Pazartesi 10:52
Samsun'da liselerde yüz yüze eğitim başladı! 

Samsun’da mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, mesleki eğitim merkezleri, güzel sanatlar lisesi ile spor lisesi öğrencileri uzun bir aradan sonra okullarına geldiler. Saat 08.30 itibarıyla saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Öğretmenler sınıflarda alınacak tedbirlere ilişkin öğrencileri bilgilendirdi. İlk ders zilinin çalmasıyla yüz yüze eğitim başladı.

Ders saatleri 30, teneffüsler 10 ve öğle arası 45 dakika olarak sürdürülecek eğitimde alan ve dal derslerinin uygulama kazanımları yüz yüze, bilişsel veya teorik kazanımları ise uzaktan eğitim yoluyla verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derman 2020-10-05 11:16:57

Yüz yüze miting yapıp çay atanlar yüz yüze eğitimi yasaklıyor. Yazık bu gençler eğitimin en kakitesizini alıyor. Sadece diploma için kalitesiz eğitim bu sistemde. Sonuç işsizlik yokluk nedeni sadece diploma için eğitim. Dünyada geçersiz diploma ve türkçeyi kem kumla konuşan gençlik.

Avatar
ali veli 2020-10-05 18:33:05

SAMSUN DA İSE ÖĞRENCİLERİN BECERİSEL OLARAK GELİŞMESİ İÇİN BÜYÜK ÖNEMİ OLAN BECERİ EĞİTİMİ DURDURULUYOR.