banner388

Samsun'da kurye uyuşturucu satarken yakalandı

Samsun'da uyuşturucu sattığı tespit edilen motosikletli kurye, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da kurye uyuşturucu satarken yakalandı

Samsun'da uyuşturucu sattığı tespit edilen motosikletli kurye, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

29 Nisan 2018 Pazar 16:20
Samsun'da kurye uyuşturucu satarken yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi Hakkıbey Sokak'ta motosikletli bir kurye, uyuşturucu hap satarken yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar sonucu uyuşturucu sattığı tespit edilen, bir kafede motosikletli kurye olarak çalışan Oğuzhan Ç.'yi takibe aldı. Oğuzhan Ç.'nin uyuşturucu sattığı belirlenen kullanıcıdan 5 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Yine takibe alınan Oğuzhan Ç. bu kez bir başkasına uyuşturucu hap satarken tespit edildi ve uyuşturucuyu alan şahıstan 3 adet ecstasy hap ele geçirildi. 

İŞ YERİNDE 102 ADET ECSTASY

Gözaltına alınan Oğuzhan Ç.'nin iş yerinde yapılan aramada 102 adet, motosikletinin kaskı içinde ise 1 adet ecstasy daha ele geçirildi. İş yeri sahibinin de çantasından ise 1 adet ecstasy hap elde edildi. 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgulanması sona eren Oğuzhan Ç., bugün Samsun Adliyesine sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece "uyuşturucu ticareti" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2018-04-29 21:39:32

Samsunda hemen hemen her mahallesin de kose basi nda hapcilar kol gezmek de uyustucu yönelik hic bi calisma yok zombi gibi dolasiyorlar hap satiyorlar ben gozlerimle goruyorum artik bu igrenc tabloya birileri dur demeli..

Misafir Avatar
emin karagüzel 2018-04-29 23:48:12 @Kemal

kemal birileri zaten dur diyor samsun narkotik operasyonlarda ilk sıaralarda her gün çok kişi tutuklanıp cezaevine yollanıyor aldıkları cezada 12,5, birileri dur desin demekle olmaz çözüm önerisi sunun, satanın suçu varda kullananın yokmu, yada yetiştiren ailelerin yokmu.

Beğenmedim! (0)