banner388

Samsun'da Kurtuluş Yolu yeniden canlandı

Samsun'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kullandığı kurtuluş yolu tekrardan gün yüzüne düştü.

Samsun'da Kurtuluş Yolu yeniden canlandı

Samsun'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kullandığı kurtuluş yolu tekrardan gün yüzüne düştü.

12 Mart 2018 Pazartesi 12:54
Samsun'da Kurtuluş Yolu yeniden canlandı

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları sonucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun-Amasya arasındaki milli mücadelenin ilk yolcuğunun gerçekleştiği güzergah turizme kazandırıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kurtuluş Yolu'da tanıtım gezisi düzenledi.


Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Yerel Tarih Grubu Başkanı Emin Kırbıyık ve grup üyelerinin bulunduğu gezide çalışmalar incelendi. Büyükşehir Belediyesi Tasarım ve Grafik Şube Müdürü Şevki Başyurt, proje kapsamında güzergahta yapılan çalışmaları anlattı. Aynı zamanda Başyurt, yapılacak çalışmaları da aktardı.


Kurtuluş Yolu Projesini çok beğendiklerini ifade eden davetliler çalışmalardan dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı’na teşekkür etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAVAKLI 2018-03-13 09:25:00

Değerli Hemşerilerim Ata Yolu (Kurtuluş) Atatürk'ün Amasya yolculuğunda kullandığı yolu ilk defa kullandım çok güzel bir piknik mesire yerleri yapılmış her eze tavsiye ederim ama ne olur oraları piknik ve gezerken insanlara laik olarak kullanalım.bu güzelim yerleri temiz tutalım değerini bilelim. şimdiden teşekkürler yapanlara ve değerini bilen dostlara