banner388

Samsun'da Kurtlar Vadisi şarkısı söyleyen pazarcı

Samsun'da Kurtlar Vadisi şarkısını söyleyen Iraklı pazarcı hem güldürüp hem de müşteri çekiyor.

Samsun'da Kurtlar Vadisi şarkısı söyleyen pazarcı

Samsun'da Kurtlar Vadisi şarkısını söyleyen Iraklı pazarcı hem güldürüp hem de müşteri çekiyor.

15 Ocak 2018 Pazartesi 02:50

Samsun haber - Samsun'da pazarcılık yapan 19 yaşındaki Iraklı Türkmen Ömer Muhsin, "Vay Delikanlı Mandalina Vay Şarkısı Söyleyen Pazarcı"yi örnek alıyor. Muhsin Kurtlar Vadisi dizisini akıllara kazınan cendere müziği eşliğinde patates satıyor.

EN ÇOK MÜŞTERİ MUHSİN'E

2 yıl önce Irak'tan kaçarak Türkiye'ye yerleşen Muhsin 1 yıldır pazarcılık yapıyor. Iraklı Muhsin aynı zamanda sergilediği şovla diğer pazarcı esnafında da çok müşteri çekiyor.

KURTLAR VADİSİ PAZARDA

Videoya kaydettiklerini söyleyen Ömer Muhsin, “Irak Türkmenlerindenim. 2 yıldır Türkiye’de yaşıyorum. 1 senedir de pazarcılık yapıyorum. Haftanın 5 ayrı günü çeşitli pazarlarda pazarcılık yapıyorum. Eskiden Kurtlar Vadisi'ni izliyordum. Çok hoşuma gidiyordu. Patronlarım da bu melodiyi sattığı ürünlere uyarlayıp, satmaya çalışıyordu. Melodiyle satış yaptığımda beni gören vatandaşlar telefonuyla kameraya çekip sosyal medyaya atıyorlar. Kurtlar Vadisi dizisini izlediğim ‘Cendere’ melodisini ‘bir lira da bir lira da bir lira da bir’ ve ‘alın da alın da alın da alın da alın’ şeklinde uyarlayıp sebzeleri satmaya çalışıyorum. Vatandaşlardan da durumdan çok memnun” dedi.

NEŞE KAYNAĞI

Muhsin'in neşe kaynağı olduğunu ifade eden diğer pazarcılar ise, "Irak’tan gelmesine rağmen müşterilerle iyi anlaşıyor. Şarkı söyleyerek müşteri çekmesi bize ters gelmiyor. Biz de söylüyoruz ama onun kadar başarılı olamıyoruz. Müşterilerin ona gitmesinde Kurtlar Vadisi’nin melodisini kullanmasının da etkisi olabilir” diye konuştular.

Son Güncelleme: 15.01.2018 03:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.