banner388

Samsun'da kurban keserken yaralananlar acil servise akın etti

Her yıl Kurban Bayramlarında karşılaşılan manzaralara bu yıl da tanıklık edildi. Hastanelerin acil servisleri acemi kasaplarla doldu.

Samsun'da kurban keserken yaralananlar acil servise akın etti

Her yıl Kurban Bayramlarında karşılaşılan manzaralara bu yıl da tanıklık edildi. Hastanelerin acil servisleri acemi kasaplarla doldu.

01 Eylül 2017 Cuma 13:17
Samsun'da kurban keserken yaralananlar acil servise akın etti

Samsun Haber -  Uyarılar bayram öncesi yapılsa da yine de kazaların önüne geçilemedi. 

Kurban keserken yaralananlar acil servislere akın etti

Uzmanların uyarıları dikkate alınmadı

Uzmanlar, kurbanlıkların profesyonel kişilerce kesilmesi uyarılarında ne kadar bulunsa da uyarılar dikkate alınmadı. Her yıl olduğu gibi bu bayramda da bilinen manzaralarla karşılaşıldı.  Bayramın birinci gününde daha ilk saatlerde hastanelerin acil servisleri kurban keserken yaralanan vatandaşlarla doldu.

Bazı vatandaşlar tedaviden sonra yeniden işine geri dönmeyi tercih etti

Kimi vatandaşlar ise tedavi sonralarında yeniden işlerinin başına dönerek yarım bıraktıkları işi tamamlamaya gitti. Vatandaşların bazıları tepki gösterirken bazıları ise “Ben acemi kasap değilim. Kurban keserken olmadı” şeklinde espri yaptı.

Son Güncelleme: 01.09.2017 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapalaoglu 2017-09-01 23:35:17

BİZ ÇOK ACİLLİK OLUYORUZ GÜRÜLTÜDEN Atakumda,bina bahçelerimiz işgal olup açık hava barı oldu iki bld.yargı dedi kazandık 2011 de yargıtay yık dedi duruyor 2015 de diğer bahçede 25 yıl önce diktiklerim söküldü masalar atıldı kaymakam Bakoğlu dahil yine yargı dediler kazandık yıllarca ne yaptınız,100 lerce insan bahçelerimizde ellerde kadehler 02 lere kadar fasıllar,telore edenler versin bahçelerini açsın kapılarını,ses 1 km den duyuluyor evin heryeri kapalı 40 derece yinede içeride tansiyonumuz çıkıyor acillerdeyiz, tv açamıyoruz duyulmuyor,yıllarca balkonda oturamıyoruz,inanmayan akşamları denizevleri 214 sokaktan sahile insin görsün yaşadığımız rezaleti,hatta şu an bile saat 23,30 yasalar garibanamı işliyor acaba yazı tebliğ edildi tarafıma kapalı yalıtımlı diye 2 bld çevre md.lüğü sokağın ortasını duvarsız çatısız mubarek gün haklarımızı haram edip ilahi adalete verdik canımızı yaktıranları müzik ruhsatları iptal oldu dur yapma diyen yok
ne bayram ne seyran var bize hergün bayram

Avatar
cihan 2017-09-02 14:25:43

sn.aylapalaoğlu neredeyse her haberde sizin şahsi şikayetiniz var belli ki çook çok bunalmışsınız ve ilgili makamlardan bir çözüm alamıyorsunuz