banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması yapıldı

Samsun'da İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri arasında yapılan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması yapıldı.

banner269

Samsun'da Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması yapıldı

Samsun'da İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri arasında yapılan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması yapıldı.

25 Aralık 2017 Pazartesi 17:43
Samsun'da Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması yapıldı

Samsun haber - Samsun İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri arasında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Kur’an-ı Kerim'i güzel okuma il yarışması yapıldı. Programın ödül törenine Samsun Valisi Osman Kaymak katıldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak yaptığı konuşmada, "Sevgili Öğrenciler; Bu güzel programda aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Zaman zaman İmam Hatip Okulları’nı ziyaret ediyoruz. Gerçekten İmam Hatip Okulları’nın en güzel tarafı Kur’an-ı Kerim’i en güzel şekliyle öğrencilere öğretmeleridir. İnşallah sizler de bu okullardan mezun olduğunuz zaman güzel Kur’an-ı Kerim okuyacaksınız. Bizler de müslüman olarak Kur’an-ı Kerim’i dinlemeyi çok seviyoruz. Hatta Kur’an-ı Kerim güzel okunursa daha çok seviyoruz. O yüzden bu güzel Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasını önemsiyoruz. Bu sizin daha çok çalışmanıza vesile olacaktır. Güzel Kur’an-ı Kerim okuma ve güzel ezan okuma gerçekten biz müslümanların dinimizi ve Kur’an-ı Kerim-i daha çok muhabbetle sevmemize vesile olur. Ben de güzel Kur’an-ı Kerim okuyanları çok seviyorum ve bundan manevi haz alıyorum" dedi.

GÖSTERİŞ İÇİN KURAN-I KERİM OKUMAMALYIZ

Kur’an-ı Kerim'i Allah rızası için okumalıyız diyen Valimiz Sayın Osman Kaymak, “Gösteriş için Kur’an-ı Kerim okumamalıyız. Allah rızasını kazanan insan hem dünyada, hem de ahirette mutluluğa eren insandır. Samsun’da tüm okullarımızda olduğu gibi İmam Hatip Okullarımızda da daha iyi dereceler alınması için büyük bir gayret içerisindeyiz. İnşallah bu gayretlerimiz devam edecektir. Bu vesileyle ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Hepinize başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 25.12.2017 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.