banner388

Samsun'da kumar baksını

Samsun'da polis ekipleri kumar oynatan bir kahveye baskın düzenledi.

Samsun'da kumar baksını

Samsun'da polis ekipleri kumar oynatan bir kahveye baskın düzenledi.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 16:08
Samsun'da kumar baksını

Samsun’un Alaçam ilçesinde polis ekipleri 'tombala' adı altında kumar oynatan kahveye baskın düzenledi. 

Kumar ve tombala olarak tabir edilen oyunların özellikle Ramazan ayının gelişi ile birlikte kahvehane, dernek ve kooperatif adı altında faaliyet gösteren yerlerde oynatılmasının engellenmesi amacıyla Alaçam İlçe Emniyet Müdür Vekili Erolcan Keskin ve beraberindeki ekipler tarafından "Kumar ve Tombala Uygulaması" yapıldı. 

M.Y.’ye ait iş yerinde yapılan uygulamada tombala oyununda kullanılan 180 adet pul, 1 adet mavi renkli tombala kağıdı, ve üzerinde tombala kartı şeklinde rakamların yazılı olduğu 5 adet yazboz kağıdı elde edildi. İş yeri sahibine kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapılırken, tombala oyununu oynayan 12 kişiye Kabahatler Kanunu'na göre idari yaptırım uygulandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-05-16 09:31:49

ramazan bitiyor daha bir kahveye mi baskın