banner388

Samsun'da kullanılmayan evde define aradılar

Samsun'da polis ekipleri izinsiz kazı yapan definecileri yakalamak için çalışma başlattı.

Samsun'da kullanılmayan evde define aradılar

Samsun'da polis ekipleri izinsiz kazı yapan definecileri yakalamak için çalışma başlattı.

21 Ocak 2018 Pazar 11:02
Samsun'da kullanılmayan evde define aradılar

Samsun'un Alaçam ilçesi Çeşme Mahallesi'nde polis ekipleri, ihbar üzerine bir binanın bodrum katında kaçak kazı yapan definecileri yakalamak için çalışma başlattı.



Edinilen bilgiye göre, İstiklal Sokak'ta Saynur İnan’a ait kullanılmayan binanın bodrum katındaki gürültüler üzerine polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden polis ekipleri, bodrum katında kazı yapıldığını belirledi. Kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından yapılan kazı çalışmalarında kullanılan kazma, kürek, manila, ısıtıcı ve kovalar ele geçirildi. 



Cumhuriyet savcısı, kazı yapılan yerde inceleme yaparak soruşturma başlattı.



Polis ekipleri ise kaçak kazı yapan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 21.01.2018 11:04
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunDefine
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-01-21 11:08:54

Ulan ne enteresan adamlar var ya. Definenin, hazinenin sağlıklı olmak ve çalışmak olduğunu idrak edememiş bir sürü insan var. Kaldı ki birşeyler bulmuş olsanız bile devlet size yedirir mi o paraları? Madem kazacak kadar sağlığınız sıhhatiniz yerinde varın gidin de işinize sahip çıkın.

Avatar
Vatanperver 2018-01-21 15:23:38

Definecilik çoğu ülkeye göre bizim ülkemizde maalesef yasak , lakin definecilik de kullanılan dedektör satımı yasal bu işte bir tezat yok mu ..! Ayrıca gücü olan her türlü zaten yapıyor