banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da kreşteki dayak skandalında yeni görüntüler

Samsun'da bir kreşte öğretmenlerin öğrencileri şiddet uyguladığı olayla ilgili yeni görüntüler çıktı.

banner269

Samsun'da kreşteki dayak skandalında yeni görüntüler

Samsun'da bir kreşte öğretmenlerin öğrencileri şiddet uyguladığı olayla ilgili yeni görüntüler çıktı.

24 Şubat 2018 Cumartesi 10:32
Samsun'da kreşteki dayak skandalında yeni görüntüler

Samsun haber - Samsun'un Çarşamba ilçesi Sungurlı Mahallesi'nde özel bir kreşte 35 öğrenci 4 öğretmen tarafından şiddete maruz kaldı. Bir çocuğun “Kreşte öğretmen bizi dövüyor” demesi üzerine aile harekete geçerek ihbarda bulundu. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarında yaptığı inceleme üzerine kan donduran görüntüler bulundu.

Öğretmenlerin yaşları 4 ila 6 olan çocuklara şiddet uygladığı tespit edilirken olayla ilgili M.K.K, S.Ö., G.Ş. ve S.K. gözaltın alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan G.Ş. ve S.Ö. tutuklanırken, M.K.K. ve S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Skandal olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin defalarca şiddet uyguladığı minik çocuğun ona sarıldığı görülüyor. Öğretmen kendisine sarılan küçük çocuğa tekrar tokat atıyor. Diğer görüntülerde ise öğretmenlerin çocukları terlikle sıra dayağına çektiği ve itip kaktığı görülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karagüzel 2018-02-24 14:41:49

Adlı kontrol ile serbest kalan iki kişi tutuklanmali inşAllah savcı üst mahkemeye itiraz etmiştir, sistematik şekilde küçük çocuklara darp işkence yapan bu zalimler ufak cezalarla kurtulmamali, yaptıkları bu vahşet taciz tecavüz kadar vahimtir, Diğer velilerde şikayetçi olmalı sessiz kalmamalidir.

Avatar
mustafa 2018-02-24 11:24:49

2 ağırlaştırılmış mühhebet, 1 mühhebet hapis cezası yemeleri lazım. Nasıl bir vicdana sahip insanlarsınız. Bide ses dışarı çıkmasın diye müzik açıyorlar Allah belanızı versin inşAllah adalet yerini bullur.

Avatar
Zafer 2018-02-24 12:07:13

Heryerde aci ve gozyasi bir Samsunlu olarak kres haberini okuduktan sonra cok kotu oldum.Siz ki kucucuk yavrunuzu ,hasta olsa sabahlara kadar basinda beklediginiz ,yere dustugunde icinizin acidigi,baba dediginde kulaginizdan kalbinize dogru huzur verici bir sekilde giden sesin sahibini,gelecegimizi , bir krese teslim ediyorsunuz oradaki kendini bilmez,insanliktan ve sevgiden nasib almamis o calisanlar sizin yavrunuza iskence yapacak ,sizin ektiginiz sevgi tohumlarini bir anda yerle bir edecek ve tutuksuz yargilanmak icin serbest birakilacak bu dahada can yakici
Selametle

Avatar
Hüseyin 2018-02-24 12:12:00

InsaAllah hakettikleri cezayi bulur bu sözde ogretmenler.

Avatar
Cemal 2018-02-24 11:40:07

Şiddet elbetteki tasvip edilemez ancak dayak toplumumuzun gerçeği. Toplumun yüzde 90’ı kendileride şiddet görerek büyütüldüğü için şiddet eğilimli oluyorlar. Anne babasından dayak yemeyen kaç kişi vardır? Okullarda sokaklarda arkadaşlarıyla kavga etmeyen kaç kişi vardır. Hayatımızın belirli dönemlerinde illaki bir şiddet sarmalından geçtiğimiz için oluyor bütün bunlar. Önce biz ne kadar sağlıklı ve dengeliyiz ona bakıp ona göre değerlendirmek lazım.

Misafir Avatar
CİHAN 2018-02-24 13:03:21 @Cemal

Büyük çoğunluğumuz anne babamızdan dayak yedik 35 yaşındayım ama dayak yedim diye cocuğuma bunu yaşatmadım ben şahsen kimseninde heleki eğitimci adıaltında toplanan kesimin cocuğuma şiddet uygulamasını istemem he siz razıysanız ve cevrenizdede varsa razı olanlar buyrun bunun gibi şiddet yuvalarına verin evlatlarınızı iyi ozaman hırsızlık yapana durumu kötü haptı diyelim birini yaralayana ama oda laf söyledi diyelim bu şekilde adalet olmaz mantığınız bence cok yanlış ceza almalılar ki bu gibi davranışlar yaşanmasın kaliteli eğitimciler olmaz ise kaliteli nesilde olmaz

Beğenmedim! (0)
Avatar
Umutsuz! 2018-02-25 00:24:36

Garip olan 7 yıl nasıl ruhsatsız çalışmış olduğu(doğruysa tabi)Şimdi kapatılmış,eksik belgeden diye yazanlar var...biraz geç olmamış mı?Tam şehrin göbende...!

Avatar
Murat 2018-02-25 16:18:43

idam geri gelmeli bence

Avatar
Çocuklar Gülsün... 2018-02-27 00:27:36

Bunlar ana degil ogretmen falan hiç değiller zaten..Evde kokusurken can sıkıntısına açık liseden çocuk gelişimi okumus vahşi yaratıklar. Evet olay medyaya düştüğü için 2 si tutuklandı vatandaşın gazi alınsın diye, diğer iksii ise serbest.. Hangi birinin yaptığı diğerinden eksik? Ben soyleyeyim; kreşin zaten sahibi olan şahısın babası ekp ilçe teşkilatında yer alıyor, bu sebepten ruhsatsız çalışmasında sıkıntı yok.. Hiç merak etmeyin, diğer ikisi de olay medyada unutuldugu zaman " kırık, darp, organ kaybı, darp raporu vs gibi durumlara neden olmadığı için sessiz sakin tahliye edilirler.. çünkü bu ülkede adalet bu kadar... Olan hep çocuklara ve kadınlara oluyor.. Onlar tecavüze uğruyor, onlar katlediliyor, onlar şiddet görüyor... Kadınlara ve çocuklara uzanan kirli eller yerinden kopsun insAllahhhhh!